Cine a fost Costin Mărculescu. A devenit cunoscut în filmul «Liceenii»

costin_marculescu_in_liceenii.jpg

costin marculescu si tamara buciuceanu, scena din liceenii
Costin Mărculescu a jucat alături de Tamara Buciuceanu în "Liceenii"
foto: captură video

Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în cadă, în locuința în care stătea alături de câinele său, Maxy. Deși în ultimii ani era cunoscut datorită aparițiilor sale în emisiuni mondene, mulți nu au uitat că el a devenit cunoscut în filmul "Liceenii", în care a jucat alături de actori cunoscuți.

Costin Mărculescu a avuit și studii în domeniul teatrului și filmului, ba chiar a jucat în peste 2000 de spectacole.

Costin Mărculescu a debutat în televiziune la 15 ani

Născut în 29 iunie 1969, la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV: “Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie, în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, „Al patrulea gard lângă debarcader”.

Costin Mărculescu a jucat în "Liceenii"

În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

costin_marculescu_liceenii.jpg

costin marculescu in liceenii
Costin Mărculescu, în filmul "Liceenii"
foto: captură video

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute de emisiuni de divertisment, în calitate de actor sau cântăreț. A scos și șapte videoclipuri muzicale.

Costin Mărculescu a jucat alături de Florin Piersic

Costin Mărculescu a colaborat cu mai multe teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate. A jucat împreună cu mai mulți actori, precum Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu sau Horațiu Mălăele.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.

 

Loading...

Citește și

  • Costin Mărculescu, cu un pahar de vin în mână la o terasă din Capitală

    Showbiz-ul românesc a fost zguduit de vestea că actorul Costin Mărculescu a murit! El a fost găsit fără suflare în cadă, miercuri noapte (10 iunie), iar primele cercetări la fața locului indică un posibil infarct. În ultima postare făcută de acesta pe rețelele de socializare, părea plin de speranță și abia aștepta să treacă pandemia și să iasă cu prietenii la terase.

  • Costin Mărculescu a murit, iar vestea tragică i-a luat prin surprindere pe cunoscuți, dar și pe cei care l-au văzut doar la televizor. Acesta a jucat în multe filme românești, dar a rămas în atenția publicului larg prin participarea la diferite emisiuni mondene. Moartea lui a fost anunțată în direct la Antena 1, după ce o echipă de la Xtra Night Show a chemat polițiștii și o echipă de descarcerare la apartamentul lui Mărculescu. Acesta s-a stins la doar 50 de ani cu o dorință neîmplinită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1