Cine face prăjiturile de Crăciun în casa Andreei Esca

andreea_esca_copii_2.jpg

andreea esca
Andreea Esca și copiii ei, Alexia (16 ani) și Aris (13 ani)
foto: arhiva personală

Andreea Esca are câteva tradiții de Crăciun de la care nu se abate în niciun an. Vedeta se împarte între familia ei din București și familia soțului din Paris, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Înainte de Crăciun însă, în casa Andreei se fac fursecuri tradiționale, iar bucătarul-șef este chiar fiul vedetei, Aris (13 ani).

Andreea Esca și copiii ei au fost invitații Adelei Popescu și ai lui Cove în emisiunea ”Vorbește lumea”, de vineri, de la Pro TV. Vedeta a dezvăluit o tradiție de Crăciun a familiei sale, de la care nu se abat niciodată, chiar dacă asta înseamnă să rămână în bucătărie mult după miezul nopții.

Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV pregătește chiar ea fursecurile tradiționale pentru Crăciun, împreună cu Aris. De fapt, fiul știristei a lăsat să se înțeleagă că mai mult el muncește la gustoasele prăjiturele. Luat la întrebări de Cove, Aris nu s-a fâstâcit deloc și i-a dat rețeta fursecurilor și i-a explicat cum face aluatul.

Cum în familia Andreei Esca a intrat de anul acesta încă un membru, iubitul Alexiei, Mario Fresh, vedeta a fost nevoită să facă mai multe fursecuri, așa că pe mamă și pe fiu i-a prins ora două dimineața în bucătărie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1