Cine este Roxana Chiperi, viitoare concurentă la «Ultimul Trib»

roxana_chiperi1.jpg

Roxana Chiperi, concurentă la emisiunea „Ultimul Trib”, de la Antena 1

O nouă emisiune a Antenei 1 va urma să-și pună la încercare concurenții, care se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de Euro. Emisiunea „Ultimul trib” va fi prezentată de actorul Octavian Strunilă și va trimite trei grupuri curajoase și antrenate într-o aventură de neuitat, într-un tărâm necunoscut și exotic: insula africană Madagascar.

Concurenții emisiunii au fost deja aleși, tribul a fost format, iar participanții acestuia sunt pregătiți de marea aventură. Una dintre participante este tânăra Roxana Chiperi, în vârstă de 31 de ani, care este atrasa de adrenalină și de senzații tari. Aceasta a cochetat în trecut cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale, și nu a încetat nicio clipă să danseze, iar unul dintre visele ei este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio.

„M-a atras provocarea și aș vrea să văd dacă îi pot tine piept! Mă aștept să fie foarte palpitant în Madagascar, iar acolo unde există energie și adrenalină, sigur e pentru mine! Cred că va fi greu, dar fiecare greutate are frumusețea ei, își lasă amprenta asupra pshicului și depinde de fiecare cum primește – pentru unul poate fi mai greu, pentru altul mai puțin. Îmi doresc să ajung cât mai departe în competiție și sper să nu intervină nimic care să mă facă să renunț”, a susținut Roxana

 

Cine mai participă în competiție

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cum se va desfășura emisiunea „Ultimul Trib”

„Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare toate abilitățile pe care le posedă. Concursul va fi extrem de solicitant și din punct de vedere fizic, fiecare trib trebuind să-și dovedească puterea de rezistență. 

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru „Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului vor trebui să-și câștige singuri mâncarea, în schimbul unei munci depuse. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. Concurenții se vor lupta, de asemenea, și pentru locul de pe insulă, în fiecare săptămână având loc eliminări. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • S-a aflat numele celui care va prezenta emisiunea Ultimul Trib, difuzată la Antena 1. Actorul Octavian Strunilă este cel care se va alătura triburilor în aventura plină de adrenalină din sălbaticul Madagascar.

  • Nomads concurenti

    Antena 1 a anunţat prima echipă care va pleca în Madagascar pentru reality-show-ul “Ultimul trib”, care va începe în curând, pe micile ecrane. Printre cei şapte români care formează echipa oamenilor obişnuiţi se află şi Silviu Mircescu, actor al Teatrului Naţional, care a jucat în seriale cunoscute şi care tocmai a înregistrat o piesă cu Andrea Bălan.