Cine este primul concurent eliminat de la Exatlon. A făcut parte din echipa Faimoșilor

40796475_954213501432882_6240272114524356608_o.jpg

Echipa Faimoșilor a pierdut deja un concurent de valoare
Foto Facebook

Competiția Exatlon a început cu multă tensiune chiar din prima săptămână. Astfel că, echipa Faimoșilor a spus adio unui concurent care în final s-a duelat cu Lili Sandu.

Atât Lili Sandu, cât și Silvia Stroescu s-au confruntat cu probleme medicale de-a lungul edițiilor difuzate ale concursului, una dintre cele două a fost nevoită să părăsească Exatlon. 

A fost vorba de noroc sau de mai multă singurantță, iar Lili Sandu a reușit să o învingă pe Silvia Stroescu în confruntarea definitorie. Silvia Stroescu a trebuit să spună la revedere colegilor de echipă. Monica Roșu și Lili Sandu s-au despărțit de Silvia cu lacrimi în ochi. 

silvia_stroescu.jpg

Silvia Stroescu a fost eliminată de la Exatlon
Foto Facebook

"Îmi este foarte greu să mă despart de ele (n.r.- de Lili și de Monica), dar știu că nu vor sta o veșnicie aici. Mă bucur că am avut ocazia să fiu aici alături de oameni frumoși. Glezna mi-a făcut probleme. Mă bucur că am făcut parte din această echipă. Le doresc colegilor să ajungă în casa aceea (n.r.- în vilă)", a fost prima declarație a Silviei Stroescu dupa eliminare.

Ana Georgescu care a fost denumită „Player of the week” s-a sfătuit cu ceilalți colegi de echipă pentru a face eliminarea. 

"După o analiză alături de echipa mea, nu am făcut singură această alegere și nu mi s-ar fi părut normal să fie așa, a doua nominalizare este Lili", a transmis Ana Georgescu.

"Simt ca un gol în suflet. Țin la toți colegii mei în parte, țin și la Silvia și astăzi vreau să știe că voi concura și pentru ea, nu împotriva ei", a fpst explicația lui Lili Sandu înainte de confruntare.

Monica Roșu îi va simți lipsa prietenei sale. "E un sentiment ciudat, o știu pe Silvia de atâția ani", a declarat Monica Roșu cu lacrimi în ochi.

Silvia Stroescu a trecut peste pierderea suferită și a recunoscut că este mândră de faptul că a participat la această competiție. 

"Mă bucur că am avut oportunitatea să particip, să văd despre ce este vorba la Exatlon. Nu pot compara ce se întâmplă aici cu competițiile la care am participat. Da, am avut această accidentare la glezna, dar sunt fericită că am dus traseele până la capăt și asta este, am făcut tot ce am putut", a spus Silvia Stroescu.

Loading...

Citește și