Cine este omul care i-a schimbat destinul Valentinei Pelinel

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel (35 de ani)

Valentina Pelinel nu a trăit dintotdeauna în lux. Blonda, care i-a făcut un băiețel lui Cristi Borcea, pe 8 iunie, îi datorează succesul, ”mamei Zina”.

Valentina avea doar 15 ani, când tatăl bolnav abia ce îi murise, iar mama era înglodată în datorii. Și-a însoțit o amică la preselecția unui concurs de frumusețe, unde Zina Dumitrescu avea să o remarce și pe ea. Așa și-a făcut Valentina intrarea în industria modei. Zina Dumitrescu i-a deschis porțile spre o altă lume. Și pentru că era săracă, Zina a ajutat-o enorm cu farduri, bani, haine și pantofi.

valentina_pelinel_zina_dumitrescu.jpg

valentina pelinel zina dumitrescu
Zina Dumitrescu a ajutat-o pe Valentina Pelinel să ajungă un manechin de succes
foto: Click!

 

Blonda nu a uitat, de aceea îi face mereu vizite la azilul din Snagov. Și tot de aceea și-a lăsat bebelușul acasă pentru câteva ore și a fugit la petrecerea Zinei Dumitrescu de duminică.

petrecere_zina_dumitrescu.jpg

 petrecere zina dumitrescu
Nume mari din lumea modei au fost prezente la petrecerea Zinei
foto: Click!

 

La eveniment au luat parte nume mari: Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Corina Chiriac, Marcel Pavel, Marina Almășan, Eli Lăslean, Catinca Roman și mulțui alții. Și prezentatoarea de la Nova TV, Adela Diaconu, a ținut să-i ureze personal Zinei, un ”La mulți ani!”. Ea luat parte la petrecere și a rememorat cu mama Zina, amintiri de pe vremea când creatoarea de modă își prezenta colecțiile la Bucharet Fashion Week. Iată o fotografie cu ele din anul 2007.

zina_adela.jpg

zina adela
foto: Click!
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1