Cine este Lucy, concurenta cu piesa vulgară de la iUmor. S-a făcut de râs, iar jurații nu au iertat-o

img.jpg

Lucy Skkr, moment vulgar pe scena iUmor
Citeste tot despre: 

Lucy Skkr a șocat juriul de la iUmor cu momentul său pe care l-a realizat în cadrul ultimei ediții difuzate. Încrezătoare și plină de curaj, tânăra a cântat despre un subiect imposibil de difuzat pe post fără beep-uri și nu s-a jenat să spună lucrurilor pe nume. Jurații au taxat-o pentru acest aspect și nu numai.

Lucy Skkr a șocat o țară întreagă cu prestația la iUmor despre...masturbare, desigur, într-un mod mai vulgar. Tânăra solistă a venit și a interpretat una dintre piesele ei cu care a devenit cunoscută, și care are peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube, însă jurații nu au fost prea mulțumiți de prestația ei, ba mai mult, aceștia i-au pus multe întrebări stânjenitoare, la care Lucy nu a putut răspunde. La întrebarea «cu ce te ocupi?» pusă de Mihani Bendeac, aceasta a mai reușit să-i șocheze cu nonșalanța ei, răspunzând că are un cont pe o platformă pentru adulți, unde se filmează în ipostaze indecente, iar oamenii sunt nevoiți să plătească un abonament pentru a o putea vedea. Pe același site se află și poze cu Mihai Trăistariu.

Lucy Skkr, moment vulgar la iUmor

Lucy Skkr a recunoscut că își face banii din publicarea conținutului pentru adulți. «Sunt o fire mai kinky și am un site pentru adulți», a recunoscut ea cu nonșalanță. 

«Doar un plătitor poate accesa clipurile tale», a spus Mihai bendeac, după ce a văzut contul tinerei. Întrebată despre piesa interpretată, aceasta spune că a fost un "roast" despre oamenii proști. Dar nu le-a luat mult juraților până au ajuns să facă glume pe seama ei, punându-i întrebări simple, la care ea s-a pierdut.  

''A fost un roast la adresa emisiunii, în sensul să nu fii prost'', a fost răspunsul ei la întrebarea care a fost mesajul piesei.

Cheloo a vrut să o pună în dificultate și i-a cerut să dea o definiție a prostiei în viziunea ei. ''Descrie-ne prostul perfect!'', a provocat-o acesta. ''Prost e ăla care scoate prostii pe gură'', a spus Lucy. ''Lucru care nu te definește. Tu știi ce vorbești'', i-a răspuns Bendeac cu o tentă de ironie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1