Cine este Kalon Rae, londonezul de la X-Factor care a lucrat pentru George Michael. A ajuns în echipa Deliei

kalon_rae_x_factor_1.jpg

Kalon Rau a făcut senzație la X Factor
Citeste tot despre: 

Delia a dat lovitura, seara trecută, la X Factor, când și-a adăugat în echipa sa două nume colosale! Unul dintre bărbați vine tocmai de la Londra. Iată cum a cântat Kalon Rae.

Italian, stabilit în Londra și atras de România, Kalon Rae este un muzician experimentat și conștient că de câte ori urcă pe o scenă atrage atenția chiar înainte să înceapă să cânte.

”Vreau să cuceresc lumea, iar X Factor este un nou pas! Mereu îmi spun ”Fii tu, găsește ce e special la tine, iar oamenii te vor iubi! Nu toți, dar nici nu te poți aștepta la asta!”, mărturisește Kalon.

Tânărul cântăreț și compozitor, care în ultimii ani a mai cântat în România, se laudă cu o bogată experiență muzicală, mai ales că în 2012 a fost director muzical la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Londra și a lucrat cu nume mari ale industriei precum George Michael sau Coldplay.

Doar mai mult dans a lipsit pentru ca Delia să fie complet cucerită de Kalon, dar problema a fost imediat rezolvată: ”Aș învăța și balet pentru tine!”, i-a promis Kalon juratei care l-a trimis direct în Bootcamp, în echipa sa.

Cine este Kalon Rae care i-a cucerit inima Deliei cu vocea sa specială

Kalon Rae a declarat că vrea să cucerească lumea și să arate autenticitatea personalității sale. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay, dar și participarea la The Voice U.K. 2018.

Kalon i-a impresionat pe jurați din momentul în care a pășit pe scenă, ținuta colorată și extravagantă pregătindu-i pentru interpretarea remarcabilă ce avea să urmeze. Tânărul a cântat piesa lui Steve Wonder, "Lately" și merge direct în bootcamp cu 4 DA!

"Cred că X Factor de anul ăsta are nevoie de puțină culoare și tu cred că ești omul care o să aducă culoare concursului, așa că ai un DA de la mine", a spus Florin Ristei.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1