Cine este iubitul lui Jojo? Actorul-vedetă din reclame i-a furat inima

img_8856.jpg

cine este iubitul lui Jojo
Cine este iubitul lui Jojo? Paul Ipate și Jojo formează un cuplu de mai bine de un an
foto: arhivă Click!

Relația lui Jojo, cu Paul Ipate (30 de ani) a fost privită de la bun început ca o curiozitate. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden în octombrie 2014, la trei luni după ce au devenit un cuplu. Cei care au aflat atunci cine este iubitul lui Jojo nu i-au dat actorului șanse prea mari să rămână pe termen lung în viața vedetei.

Prea semăna totul cu relația Dianei Dumitrescu (32 de ani), vedetă de telenovele, cu Dan Rădulescu (30 de ani). Ele divorțate, aflate la vârsta maturității emoționale, ei actori fără carte de muncă, la mâna proiectelor private. Colac peste pupăză, fosta iubită a lui Paul se așezase la casa ei, după despărțirea de actor, fix alături de fostul soț al Dianei. Prin urmare, prea puține premise pentru o relație serioasă, pe termen lung. Și totuși, iată că Jojo și Paul se apropie deja de un an și jumătate în cuplu, joacă împreună într-o piesă de teatru, bifează evenimentele mondene ale Capitalei ba împreună, ba separat, exact ca un cuplu sudat, care nu are nevoie să demonstreze nimic nimănui

 

Sunt șanse bune, așadar, ca Paul să nu rămână doar un nume în carnețelul de bal al lui Jojo, doldora de bărbați celebri. Liviu Vârciu, Cătălin Căţoiu (zis Ţeavă), Liviu Stanciu, DJ Vali Bărbulescu şi solistul Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel, au trecut de-a lungul timpului prin patul fostei vedete a trupei Divertis. E drept, Paul ar avea de ce să să-și facă griji. 

Cine este iubitul lui Jojo? Actor de teatru și film, celebru datorită reclamelor la telefonie mobilă

Cei care vor să afle cine este iubitul lui Jojo nu trebuie să caute prea departe. Chipul lui Paul Ipate s-a imprimat în memoria colectivă datorită unei serii foarte simpatice de reclame la o companie de telefonie mobilă. Paul Ipate este Paul Maximus, puștiul volubil care o curtează pe Cristina, interpretată de Ioana Blaj, cea pe care chiar avea s-o cucerească în viața reală. Cei doi au format un cuplu discret până în 2013, când actrița s-a cuplat cu fostul soț al Dianei Dumitrescu/

 

Rolul din reclame i-a adus lui Paul notorietatea pe care niciunul din rolurile de film sau de teatru din cariera sa de actor nu i-a asigurat-o. Și totuși, pe Paul îl regăsim în distribuția unor filme cu greutate precum ”Hârtia va fi albastră”, de Radu Muntean sau ”California Dreamin’”, de Cristian Nemescu. Nu mai departe de anul trecut, Paul a jucat rolul principal și într-un serial de comedie de la PRO Tv, ”O săptămână nebună”.

În ceea ce privește cariera de actor de teatru, cei care se întreabă cine este iubitul lui Jojo îl pot regăsi pe afișul pieselor ”Tom și Jerry”, de la Teatrul Metropolis, ”Flori, fete sau băieți”, de la Godot Cafe-Teatru, sau ”Mother Fucker with the Hat”, tot de la Godot, în care îi dă replica chiar actualei iubite.

Cine este iubitul lui Jojo? Timidul Paul, față în față cu femeia senzuală care a pozat goală

Paul Ipate a recunoscut, într-un interviu pentru Gândul, că a suferit în copilărie de timiditate și că nu s-a vindecat în totalitate. ”Eram foarte timid, emotiv, plângeam, mă blocam pur și simplu. Încă sunt foarte timid”, a spus actorul amintindu-și cum a ajuns la un cerc de teatru de păpuși când avea numai 8 ani.

De cealaltă parte, Jojo s-a apucat de modeling la numai 14, a cântat, a prezentat emisiunea Kiki, Riki, Miki alături de Horia Brenciu și nu a ezitat prea mult să apară goală, într-o revistă pentru bărbați sau în filmul ”Poker”, de Sergiu Nicolaescu.

 

Loading...
 
 

Citește și