Cine este iubita lui Marcel Toader. Maria Constantin are un trecut tumultuos

maria_si_marcel.jpg

cine este iubita lui marcel toader maria constantin solista muzica populara
Cine este iubita lui Marcel Toader. Maria l-a convins pe sportiv să facă din nou pasul cel mare după nici doi ani de relaţie
foto: arhiva personală

Vieţi trase la indigo par să aibă Marcel Toader (51 de ani) şi Maria Constantin (27 de ani). Amândoi vin după divorţuri cu scandal, însă peste numai o lună se pregătesc să lase torul în urmă. La 26 septembrie, cei doi îşi vor uni destinele, însă mulţi se întreabă cum a reuşit frumoasa blondă să-l facă, atât de repede, bărbat de casă pe fostul sportiv. Click! i-a aflat secretul, dar şi amănunte despre cine este iubita lui Marcel Toader.

Maria Comnstantin are o poveste de viaţă care bate chiar şi scenariul unei telenovele. Frumoasa cântăreaţă de muzică populară are un trecut controversat, însă Click! a aflat cine este iubita lui marcel Toader. Ea a fost măritată cu Ciprian Tapotă, interpret de muzică populară ca şi ea. S-au căsătorit de tineri, iar după după cinci ani de căsnicie, au divorţat în aceeaşi vară în care Marcel Toader îi spunea "adio" la notar Gabrielei Cristea. După divorţ, băieţelul pe care cei doi foşti soţi îl au împreună a rămas în grija tatălui. După luni întregi în care solista s-a plâns la tv că nu poate să-şi vadă copilul, cântăreţei i s-a pemis să petreacă timp cu el. 

Cine este iubita lui Marcel Toader. Maria Constantin, dată afară din Ansamblul "Doina Gorjului"  

Marcel Toader nu a fost însă bărbatul care i-a picat cu tronc Mariei imediat după separarea de fostul soţ. La o lună de la divorţ, cântăreaţa de muzică populară s-a afişat în compania unui consilier judeţean, fiul primarului oraşului Rovinari. Presa locală a speculat la acea vreme că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă care a durat mai puţin decât o ploaie scurtă de vară şi s-a întrebat atunci cine este iubita lui Marcel Toader de azi. În toamna anului 2013, astrele aveau să se alinieze favorabil pentru solistă. Ea şi marcel Toader s-au cunoscut la un eveniment monden şi timp de două luni nici măcar nu s-au sărutat, după cum a povestit fostul rugbist. Solista Ansamblului Artistic «Doina Gorjului» a reuşit să-şi înfurie superiorii după ce s-a afişat la braţul lui Marcel Toader, astfel că la scurt timp după ce s-a afişat cu afaceristul, Maria a primis o lovitură dură. Conducerea ansamblului s-a arătat nemulțumită de ieșirile publice ale solistei, iar aceasta și-a dat demisia după declarațiile făcute de directorul Gheorghe Porumbel.

Cine este iubita lui Marcel Toader. Blonda şi-a schimbat numele de scenă

maria_constantin1.jpg

maria constantin
Cine este iubita lui marcel Toader. Maria Constantin cântă muzică populară
foto: Arhiva Personală

Mirela Constantin este interpretă de muzică populară şi a fost olimpic naţional la flaut. Din vara anului trecut ea a decis să facă o schimbare radicală în ceea ce priveşte stilul muzical pe care îl abordează şi nu numai. Deşi iniţial a devenit cunoscută în showbiz sub numele de Mirela, artista a decis să-şi schimbe numele de scenă în Maria Constantin."Numele de Mirela era mai mult o poreclă pe care mi-o dăduseră apropiaţii şi acum dacă vreau să schimb stilul muzical pe care o să-l interpretez. Vreau să fiu cunoscută după numele meu real, Maria", declara blonda în urmă cu un an.

Cine este iubita lui Marcel Toader. Maria vorbeşte despre o nuntă grandioasă 

Maria Constantin (27 de ani) se pregătește pentru o nuntă ca în poveşti. Ea și Marcel Toader (51 de ani) își vor spune jurămintele la 26 septembrie. Vedeta promite că va fi un eveniment extraordinar, cu invitați pe măsură. "Pregătirile merg foarte bine. Am stabilit ca evenimentul să aibe loc la Clubul Diplomaților. Am stabilit muzica, am stabilit cine va filma şi rochia de mireasă. Nașul va fi Prigoană, suntem în căutare de nașă", a declarat cântăreața în urmă cu o lună, în exclusivitate la emisiunea Click! de la Prima TV.

Loading...

Citește și