Cine este iubita lui Dorian Popa! Bruneta se ocupă de afacerile lui cât timp actorul este în junglă EXCLUSIV

dorian_si_claudia.jpg

cine este iubita lui dorian popa
Claudia Iosif are 32 de ani şi este iubita lui Dorian de vara lui 2013
Foto: arhiva personală

Cel mai activ concurent de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" este un norocos! Îl aşteaptă acasă o femeie după care tânjesc mulţi bărbaţi, însă ea suspină doar după unul. Mulţi s-au întrebat cine este iubita lui Dorian Popa despre care actorul vorbeşte aproape zilnic la tv, de când este în Africa.

Ea se numeşte Claudia Iosif şi are 32 de ani. Bruneta este femeia care a reuşit să-l ţină departe pe Dorian Popa (26 de ani) de admiratoarele înfocate care i-ar sări în braţe cât ai zice "peşte". Cei doi au o relaţie de un an şi jumătate, dar zici că se cunosc de o viaţă. Au pornit împreună în afaceri şi tot ei doi reuşesc să le şi managerieze. Nici nu este de mirare din moment ce iubita lui Dorian Popa este absolventă de A.S.E., dar a cochetat o perioadă şi cu designul vestimentar. Cei doi lucrează foarte bine împreună, mai ales că ea îl ajută la salonul de coafură din Bucureşti, iar Dorian o sprijină şi îi dă idei pentru colecţiile ei de modă.

Cine este iubita lui Dorian Popa: Claudia nu este croitoreasă, dar se descurcă de minune

dorian_si_iubita.jpg

cine este iubita lui dorian popa
Mulţi s-au întrebat dacă această brunetă focoasă este iubita lui Dorian Popa
Foto: arhiva personală

"Am început o şcoală de design vestimentar în urmă cu vreo opt ani, dar spre ruşinea mea nu am reuşit să o termin. Nu mă dau designer, nici măcar croitorească, pentru că nu am o diplomă în domeniu, ci doar o pasiune. Îmi place să fac hăinuţe şi am un magazin de modă. Mă ocup împreună cu Dorian de afacerile pe care le avem împreună", ne-a povestit bruneta care se topeşte de dorul lui Dorian. Ca să-i mai îndulcească singurătatea, actorul îi transmite aproape în fiecare emisiune mesaje şi îi face declaraţii de dragoste. 

Cine este iubita lui Dorian Popa: Înainte de Claudia a fost Eliza Ciocan

Dorian Popa nu este de azi sau de ieri un burlac pe care femeile să-l vâneze. Actorul a avut dintotdeaua succes la femei. Înainte de a se cupla cu actuala lui parteneră, artistul se afişa cu Eliza Ciocan, alintata Elzy. Cei doi au format un cuplustabil, relaţia lor fiind presărată cu certuri şi împăcări. Deşi mulţi îi vedeau şi logodiţi, actorul a ţinut întotdeauna să spulbere orice zvon despre o posibilă căsătorie. La doar trei luni de la separarea lui Dorian Popa de Eliza, actorul şi-a găsit consolarea în braţele Claudiei Iosif, pe care o copleşeşte cu gesturi tandre ori de câte ori are ocazia.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1