Cine este Geanina, noua concurentă de la «Exatlon». A apărut și la «Bravo, ai stil!»

geanina.jpg

geanina exatlon
Geanina Stana i-a luat locul Ancăi Surdu
Foto: captură Kanal D

"Exatlon", cea mai urmărită competiție televizată a momentului, are parte de momente neprevăzute. Având în vedere că accidentările sunt la ordinea zilei, iar unii dintre concurenți nu se pot reface în Republica Dominicană, ei se văd nevoiți să se întoarcă acasă și să lase locul altora.

Este și cazul Ancăi Surdu din echipa Faimoșilor. Blonda a făcut o impresie plăcută de-a lungul concursului și s-a descurcat admirabil în cadrul probelor extrem de solicitante, dar a fost nevoită să facă drum întors spre România. Nu pentru că ar fi fost eliminată, ci din cauza problemelor de sănătate.

anca_surdu_alaturi_de_mama_sora_si_iubitul_ei_3.jpg

Anca Surdu, Exatlon, retragere, abandon, Kanal D, aeroport, Silviu Pașca, iubit Anca Surdu
Anca Surdu a fost așteptată de familie și de iubit
foto: Kanal D

 

Anca a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care parcursul său în emisiunea plină de suspans şi spirit competitiv a trebuit să se oprească prematur. „Și momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe și care s-au transformat în niște bube foarte mari. S-au extins și pe piept, nu puteam dormi noaptea… mi s-a spus că motivul e soarele, de la medici. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus Anca Surdu.

În emisiunea de duminică, 1 aprilie, Cosmin Cernat și atleții Exatlon i-au urat bun venit noii concurente, celei care i-a locul Ancăi, Geanina Stana. În vârstă de 23 de ani, șatena a practicat atletismul și este specializată în maratoane. Mai mult, a terminat un liceu cu profil sportiv și a cochetat și cu dansul sportiv.

Telespectatorii fideli ai Kanal D și-au dat seama că au mai văzut-o pe Geanina pe micile ecrane, căci bucureșteanca și-a încercat norocul și în sezonul 3 "Bravo, ai stil!", unde a stârnit câteva valuri încă de la primii pași făcuți în competiție.

 

Loading...

Citește și

  • foto

    Anca Surdu a ajuns de aproximativ o săptămână în ţară, după ce a fost nevoită să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate. Una dintre cele mai puternice membre ale echipei Războinicilor a fost invitată în platoul Wowbiz pentru a vorbi despre motivul care a determinat-o să se retragă din concurs, dar şi despre întreaga experinţă din Republica Dominicană.

  • Anca Surdu a fost nevoită să părăsească competiția Exatlon din motive medicale, iar de curând au apărut primele imagini cu noua membră a echipei „Faimoșilor”. Colegii de echipă par că au integrat-o perfect, iar ea deja a început să facă față tuturor probelor din competiție.