Cine este fiica adoptivă a Stelei Popescu. Ea s-a ocupat de funeralii

13.11-stela-liza-panait-sg-3.jpg

stela popescu
Stela Popescu ar fi împlinit luna viitoare 82 de ani
Foto: arhivă personală

Discretă cu viaţa personală, regretată actriţă Stela Popescu a evitat să vorbească despre decizia pe care a luat-o ân trecut de a nu aduce pe lume copii, deşi a fost căsătorită atâţia ani cu regretatul regizor Puiu Maximilian. Marea artistă s-a rezumat să explice că nu a fost în totalitate decizia ei. Abia în urmă cu câţiva ani, Stela Popescu a decis să facă public faptul că a adoptat un copil, pe fiica fratelui fostului ei soţ, Doiniţa Maximilian, care de altfel a fost şi cea care a găsit-o fără suflare, joi după-amiază.

Stela Popescu a înfiat-o pe fata fratelui fostului ei soţ, Puiu Maximilian, pe când Doiniţa era doar o adolescentă. Despre fiica adoptivă a regretatei actriţe nu se ştiu prea multe. Ea a fost căsatorită cu celebrul actor Radu Gheorghe, cu care are o fată Stanca, în vârstă de 29 de ani. Tânăra la rîndul ei este mămica unui băieţel, în vârstă de un an şi două luni, strănepotul după care Stela Popescu era topită.

În după-amiază zilei de joi, Doina Maximilian a fost si cea care a găsit-o pe mama ei adoptivă căzută în casă şi a sunat la serviciul de urgenţă 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

doina.png

doina maximilian fiica adoptiva stela popescu
Doina Maximilian, fiica adoptivă, a regretatei actriţe s-a ocupat de toate pregătirile pentru înmormântare
foto: captură Antena 1

"Tatăl meu a fost bolnav. Mama s-a căsătorit în altă ţară. Când am făcut 13 ani, fratele tatalui meu a «răpit-o» pe Stela. Aici a fost norocul meu. Când m-au văzut pe drumuri, Stela a spus că mă opresc la ei", povestea în 2008 Doina Maximilian, la Antena 1.

Transfigurată de durere, fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a ocupat în aceste zile de toate cele necesare funeraliilor. Ea a fost la teatrul „Constantin Tănase”, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al marii actriţe. Înmormântarea va avea loc duminică, la Mănăstirea Cernica.

 

Loading...

Citește și