Cine este fata căreia i-au văzut fundul la tv 4 milioane de români

4-au-talent-.jpg

Lăcrămioara a prezentat un moment de twerking, dans ce presupune mişcări lascive ale posteriorului
Fotografii: PRO TV

Cel de-al şaselea sezon „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara (19 februarie), la Pro TV, cu momente haioase, emoţionante, de suspans, dar şi mai „deocheate”. Nu au lipsit nici replicile acide dintre juraţi, nici lacrimile. Tabloul a fost complet pentru un show care a bătut recordul de audienţă.

Printre numere de acrobaţie extrem de dificile, contorsionism, muzică, sărituri, dansuri şi multe momente pline de creativitate, şi-a făcut apariţia şi Lăcrămioara Valentina Simion, o tânără de 19 ani, care îşi cunoaşte foarte clar atuul – „e sexy”.

Cu o fustiţă scurtă şi o bluză care îi lăsa buricul la vedere, a urcat sigură pe ea pe scenă unde, surpriză: a început să cânte. Vocea i-a fost frumoasă, nu avem ce zice. Însă momentul nu a durat mult. Tânăra s-a întors cu spatele la juriu şi, într-o fracţiune de secundă, şi-a dat fustiţa jos. Abia acum a ieşit la iveală adevăratul „talent”. Lăcrămioara a început să dea din fund în cele mai incitante poziţii, în ropotele de aplauze ale tuturor.

„Făcea bunica mea o piftie care tot aşa tremura şi nu se rupea. Îmi plouă în gură când mă gândesc la ea, aşa cum sunt convinsă că le plouă acum şi băieţilor”, a comentat Mihaela Rădulescu.

Zoom
Viorel din Cluj a scos sufletul din juraţi, prezentatori şi echipă. El a cântat o melodie atât de antrenantă, încât toată lumea a urcat pe scenă să danseze. Acela a fost momentul său de glorie, deoarece mai departe nu a trecut

Zoom
Fetele din trupa Triada au impresionat cu elemente de acobaţie extrem de dificile, care parcă au sfidat legile fizicii

„Trebuie să-mi refac machiajul”, a spus noul jurat, Florin Călinescu. Schimbul de replici cu aluzie sexuală a mai durat puţin, până când Răduleasca a propus să ridice discuţia la un alt nivel. „Ce să mai ridic, Mihaela, că pot să ridic şi biroul ăsta. Doamne, şi am crezut că sunt mort, dar uite...”, a răspuns Călinescu. Andi, „o fire sensibilă”, după cum s-a caracterizat, a mărturisit că el a apreciat mai mult momentul din prima parte, cu cântatul, prin urmare votul său a fost „da”. La fel au votat şi ceilalţi trei juraţi, astfel că tânăra sexy a fost trecută în etapa următoare.

Andra, îmbrăţişată minute în şir

Elena Lucia Băduţ, o tânără cu deficit de vedere, care nu-i permite să distingă detalii sau culori, a emoţionat juriul până la lacrimi. A cântat melodia „Once upon a December” şi a ridicat publicul în picioare, fiind aplaudată minute în şir. Cucerit de poveste şi de interpretare, Florin Călinescu a apăsat butonul auriu şi a trimis-o pe Elena direct în semifinală. „Toată sala a plâns, iar momentul îmbrăţişărilor, a durat mai bine de 5 minute”, ne-au dezvăluit surse din cadrul echipei. Îmbrăţişarea cu Andra a durat cel mai mult, fata abia dezlipindu-se de artistă. 

Nea Gicu, cel mai haios concurent

Ilie Gicu are 53 de ani şi o viaţă greu încercată. Copilăria şi-a petrecut-o în orfelinate, iubita l-a trădat cu cel mai bun prieten, iar acum trăieşte de pe-o zi pe alta, lucrând ca debarasator prin Centrul Vechi al Capitalei. În ciuda problemelor, nu şi-a pierdut simţul umorului şi pofta de viaţă. El a dansat pe muzica lui Michael Jackson, cu mişcări care au stârnit hohote de râs. “Aici cântă oameni pregătiţi, dansează meseriaşi. Dar să ridici o sală în picioare n-au reuşit foarte mulţi clienţi!”, i-a spus Florin Călinescu. “Michael de România” a trecut mai departe.

Click! spune

Prima ediţie „Românii au talent” a fost lider de audienţă, aducând în faţa televizoarelor peste 3,6 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă de la 21.42 peste 4,5 milioane de români au fost cu ochii pe Pro TV.

 

loading...
Loading...

Citește și