Coincidență bizară! Cine este Daniela Oloș, actrița despre care s-a spus că a fost lovită de tren

daniela_olos.jpg

daniela olos
Daniela Oloș a fost victima unui accident feroviar în județul Prahova
Foto: arhivă personală

Un accident extrem de grav s-a petrecut în Prahova, pe calea ferată, între localitățile Cricov și Tomșani, marți seară, 10 decembrie. Deși s-a crezut că victima ar fi fosta iubită a lui Adrian Cristea, Daniela Oloș, aceasta a fost contactată de cei de la spynews.ro, spunând că este vorba doar despre o confuzie. Totul a pornit de la coincidența de nume a actriței și a victimei și de la faptul că ambele sunt originare din Buzău.

Daniela Oloş a devenit cunoscută după ce s-a iubit cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Tânăra a avut o relaţie cu acesta în urmă cu cinci ani, însă cei doi nu au stat prea mult timp împreună. Daniela a fost iubita lui Cristea doar o lună, iar pe atunci se recomanda Carla şi era roşcată. Mai mult, buzoianca a avut o legătură care a durat doar câteva săptămâni cu Viorel Șipoș de la 3rei Sud Est.

adrian_cristea-carla-olos_0.jpg

adrian cristea daniela olos
Pe vremea când se iubea cu Adrian Cristea, Daniela se prezenta drept Carla
Foto: colaj Click!

 

După ce a părăsit lumea mondenă, Daniela Oloș a încercat să intre în lumea afacerilor. Și-a deschis un salon de tatuaje și un atelier de haine, dar a renunțat la ele pentru a trece la actorie. A studiat domeniul, a apărut în câteva piese de teatru, iar din 28 octombrie joacă în spectacolul “Frozen”, găzduit de Teatrul Radu Stanca, din Sibiu.

daniela_olos_teatru.jpg

daniela olos teatru
Daniela Oloș,la Teatrul din Sibiu
Foto: arhivă personală

Daniela Oloș a participat la iUmor

 

În noiembrie 2019, Daniela Oloș a apărut la iUmor. Momentul ei presărat cu elemente autoironice nu a fost pe placul juraților, doar Delia fiind cea care i-a dat like-ul care ar fi ajutat-o să treacă în următoarea etapă a emisiunii.

danile_aolos_elena_manu.jpg

daniela olos elena manu
Daniela Oloș și Elena Manu au pus bazele unui duo umoristic
Foto: arhivă personală

 

De curând, Daniela și Elena Manu, una dintre prietenele ei apropiate, au pus bazele unui duo umoristic. Fetele au scos până acum doar un clip pe contul lor de YouTube, unde se prezintă cu numele Helau Pissy.

 

O tânără cu același nume, victima unui accident grav în Prahova

Accidentul feroviar de marți seara în care a murit o tânără în județul Prahova  a fost anunţat la 112 de către un martor. Femeia cu același nume, Dana Oloș, a fost găsită pe un câmp între Gara Tomșani și Gara Cricov. De aici și până la o stare de alarmare generală a fost numai un pas, căci s-a crezut că este vorba despre fosta iubită a "prințului Cristea", din cauza conincidenței de nume, dar și a locului de origine a celor două, Buzău.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă victima a fost lovită de tren, a încercat să se sinucidă sau a fost ținta unei agresiuni. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, iar ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD. Femeia a fost dusă la Spiralul de Urgență Ploiești.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1