Cine este bomba-sexy care ar putea prezenta «Ferma Vedetelor» în locul Iuliei Vântur

bomba_sexy.jpg

bomba sexy
Sexy-prezentatoarea i-ar putea lua loc Iuliei la emisiune
foto: Arhiva Personală

A rămas mai puţin de o lună până când vor începe filmările celui de-al treilea sezon al show-ului “Ferma Vedetelor”, iar la sediul Pro Tv se duc discuţii aprinse despre stabilirea concurenţilor. Subiectul fierbinte al şedinţelor îl reprezintă însă postul de prezentatoare. Cu o carieră înfloritoare în India, Iulia Vântur pare tot mai departe de proiectul “Ferma”.

Tic-tac, tic-tac, au mai rămas câteva săptămâni până când producătorii show-ului de mare succes, intitulat “Ferma Vedetelor”, vor striga “motor, acţiune!”. Filmările se vor desfăşura în România, în Ardeal, iar lista celor douăsprezece vedete care vor intra în această emisiune-concurs este aproape definitivată.

Actorul Dragoş Moştenescu, solistul Speak (Ştefan Sprianu), Dj Wanda (Maria Mihaela Cojocaru), Chef Patrizia Paglieri şi fiul ei, actriţa Majda Aboulumosha sau folclorista Aneta Stan sunt doar câteva nume care au acceptat să intre în joc.

roxana_ciuhulescu.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu ar putea fi noua gazdă la „Ferma vedetelor”
foto: Arhiva Personală

 

Încă se mai duc negocieri, iar Click! a aflat că un nume extrem de dorit în show este cel al Roxanei Ciuhulescu (38 de ani). Asta datorită palmaresului ei impresionant şi a condiţiei fizice de invidiat, atuuri care se potrivesc la maximum acestui format. Surse din televiziunea din Pache Protopopescu ne-au spus că vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz a fost contactată şi în ediţiile anterioare pentru participare, însă a fost de neînduplecat. Roxana ar fi dorit un onorariu fix, din care nu a vrut să negocieze nici măcar un eurocent. Şi de data aceasta, Ciuhulescu ar fi cerut mai bine de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

“Roxana ştie de câte este în stare, îşi cunoaşte limitele. Dacă va rezista până la final, asta înseamnă că va sta fără copilul ei mai bine de două luni şi jumătate, iar acesta este cel mai mare sacrificiu”, ne-au spus apropiaţi de-ai vedetei. Culmea, o surpriză ar fi faptul că Roxana Ciuhulescu este în “pole position” şi pentru rolul de prezentatoare. Asta pentru că gazda de până acum, Iulia Vântur (36 de ani), este pe val în India, unde s-a lansat în muzică şi în modă, domenii în care îi merge foarte bine. Tocmai din cauza numărului mare de angajamente de la Bollywood, Iulia ar putea spune “pas” “Fermei”. Până când lucrurile se vor limpezi, iar blondina va spune da sau ba, Roxana se distrează pe pârtiile din Austria, unde face schi alături de întreg familionul.
Primele două sezoane ale show-ului „Ferma vedetelor” au fost filmate cu succes în pădurea de la Cocani, judeţul Dâmboviţa (la 31 km de Bucureşti), şi apoi în Cipru, lângă Larnaca (la 1.397 km). Recent s-a vehiculat ideea ca echipa să-şi mute tabăra în India, pentru ca prezentatoarea Iulia să-şi poată acoperi toate proiectele.

 

Iulia Vântur, actriţă şi solistă în India

12-13-vedete-vantur.jpg

Iulia a scos o melodie cu Himesh Reshammiya

De mai bine de trei ani, Iulia Vântur face naveta pe ruta Bucureşti-Mumbai (India), acolo unde o aşteaptă actorul Salman Khan, dar şi multe proiecte de divă: prezentări de modă, invitaţii la emisiuni TV, la petreceri, lansări de albume şi de melodii. După cum se ştie, artista a pătruns deja în lumea cinematografiei indiene şi s-a lansat în muzică alături de unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din India, Himesh Reshammiya.

 

Loading...

Citește și