Cine este blonda care a băgat zâzanie în cuplul Brigitte-Ilie Năstase

brigitte_ilie.jpg

brigitte sfat ilie nastase
Căsnicia lui Brigitte și Ilie se află pe butuci
Foto: arhivă personală

După ce fotoreporterii l-au surprins pe Ilie Năstase (70 de ani) în compania unei blonde sexy, în timp ce luau masa la un restaurant din București, Brigitte (39 de ani), cea de-a patra soție a fostului mare tenismen, a pus piciorul în prag și a dat de înțeles că se desparte de cel alături de care spera să-și construiască o familie frumoasă.

Joi seară, 11 august, o bombă se detona în lumea mondenă. Brigitte anunța că drumurile ei și ale soțului său se despart. Cauza: o blondă alături de care Năstase petrecuse o seară în oraș.

Desi nu au avut gesturi tandre, Ilie si misterioasa blondă au râs tot timpul şi au lăsat impresia că se simt bine unul în compania celuilalt. La finalul serii, Ilie Năstase a plecat singur acasă, însă Brigitte a văzut altceva și a cerut ajutor pe Facebook pentru a afla identitatea celei care i-a pus căsnicia pe butuci. "Caut să aflu exact adevărul, dacă e așa cum se insinuează, și Ilie și domnișoara au o relație, eu mă retrag... Nu depind, nu am copii cu el, nu l-am înșelat niciodată, iar situația sănătății nu îmi permite să mă enervez. Poate mă ajutați să aflu cine e blonda", a scris Brigitte pe Facebook.

Dorința ei a fost îndeplinită de cei de la Cancan, care au vânat ieșirile lui Ilie Năstase. Așa au aflat că blonda misterioasă se numește Cici și că ar fi confidenta fostului mare sportiv. Mai mult, Năstase a vizitat-o în două zile consecutive, o dată călare pe motor și a doua zi la volanul bolidului de lux pe care-l deține. Tânăra nu a părut deranjată de vizite, ba dimpotrivă, l-a și întâmpinat într-o ținută super sexy.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1