Cine e românul din spatele hitului ”The Violin Song”, difuzat în 10 țări

osaka.jpeg

osaka
Osaka este producător muzical şi hair stilist la un salon din Bucureşti în timpul liber
foto: arhivă personală

Piesa "The Violin Song”, interpretată de Monoir & Osaka feat. Brianna, s-a lansat în luna mai, dar a ajuns abia acum la posturile de radio şi TV de la noi, după ce a fost difuzată în 10 ţări! Click! a aflat cine sunt românii din spatele acestui hit, care a adunat aproape 17 milioane de vizualizări pe YouTube.

“Vinovati” de succesul piesei “The Violin Song” sunt Monoir, Osaka si Brianna. Puţini ştiu acest lucru, mai ales că cei 3 artisti nu apar deloc în videoclipul lansat în luna mai a acestui an. Single-ul “The Violin Song” este compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Producatorul muzicalul este Cristian Tarcea, in studioul Thrace Music.

Videoclipul a fost filmat în Bulgaria și se bucură de mare succes în toată lumea. În imaginile filmate apare un cuplu de tineri îndrăgostiţi, interpretați de coregraful Emil Rengle, de la ”Vocea României”, şi Angie Sutru, o tânără balerină.

Piesa s-a bucurat încă de la debut de mare succes, fiind difuzată deja în Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru, Macedonia, Rusia sau Albania și adunând aproape 17.000.000 de vizualizări pe YouTube. În acest moment, melodia se află în top 5 al radiourilor internaţionale, iar de curând a început să fie difuzată şi la posturile de radio şi de televiziune din Emiratele Arabe.

“The Viollin Song” e cea mai accesată melodie din ultima vreme, depăşind 500.000 de căutări pe Shazam şi peste 300.000 de vizualizari pe zi, pe YouTube. Piesa a intrat şi în playlist-ul televiziunilor şi al radiourilor din România.

Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. Inca din 2009, a cucerit topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No. 1 in Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio, Thrace Music si colaboreaza cu numerosi artisti, ca Alexandra Stan, Oana Radu, Raluka etc, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie. Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, “All I Need”, este compus alaturi de Cristian si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia.Victor Biliac alias Osaka s-a născut în Galaţi pe 28 ianuarie 1987 şi şi-a început cariera de DJ în 2005, la Bârlad. El a fost “instruit” de David Deejay şi Mossano, aceștia fiind şi cei care i-au ales numele de scenă Osaka.

loading...
Loading...

Citește și

  • Antonia, tatuaj, Alex Velea, lansare videoclip, tatuaje-pereche, silicoane

    Fermecătoarea Antonia (27 de ani) a colaborat la noul proiect muzical „G Girls” și i-a fermecat pe fanii săi cu o apariție extrem de sexy în videoclipul piesei „Call The Police”, alături de Inna, Alexandra Stan și Lori. Urmează, însă, partea și mai interesantă: Antonia intepretează, pentru prima dată, un rol într-un film care va avea premiera la toamnă.

  • Solista Maria Constantin (29 de ani), soţia omului de afaceri Marcel Toader, care timp de trei luni s-a chinuit în Cipru, la show-ul ”Ferma vedetelor” (PRO TV), a ţinut să realizeze pe acele meleaguri şi noul videoclip.

  • Lora Laura Petrescu debut star factory

    Este mereu în topurile muzicale şi de fiecare dată când lansează o nouă piesă o face cu fast. Lora (33 de ani), căci despre ea este vorba, a revenit în atenția fanilor cu un nou videoclip, „ASHA”. Acum e sexy și blondă, dar Click! îți dezvăluie cum arăta artista la debut.

  • vali vijelie

    Pus în umbră de zarva stârnită în jurul alegerilor locale, în ultima săptămână s-a consumat un scandal în centrul căruia s-a aflat manelistul Vali Vijelie. Solistul și-a făcut pofta și a filmat un videoclip ”cult”, pentru un cover după o piesă italiană din anii ’70, în sala mare a Conservatorului din București, pe aceeși scenă cu mai mulți studenți.