Cine e noua asistentă a Simonei Gherghe, la Acces Direct! Ea a înlocuit-o pe Iuliana Luciu

simona-gherghe.jpg

Simona Gherghe
foto: captură Antena 1

Simona Gherghe și-a găsit o nouă asistentă, după plecarea Iulianei Luciu. Prezentatoarea tv le-a făcut o surpriză plăcută telespectatorilor, luni seară (17 octombrie), și a prezentat-o pe cea care îi va sta alături la emisiunea de la Antena 1.

De luni, telespectatorii emisiunii ''Acces Direct'' o vor putea vedea pe noua asistentă a Simonei Gherghe. Tânără i-a luat locul Iulianei Luciu, după ce aceasta a ales să-și dea demisia de la Antena1.

"Am o colegă nouă. Va fi asistenta mea. E cineva care cântă foarte, foarte frumos. Nu numai că are o voce excepţională, ci are o mulţime de alte calităţi", a anunțat Simona Gherghe, la începutul emisiunii.

andra-asistenta.jpg

Andra Gogan e noua asistentă de la Acces Direct
foto: captură Antena 1

Este vorba despre Andra Gogan, cea care a devenit cunoscută după ce și-a împrumutat vocea pentru mai multe personaje din serialele difuzate de Disney Channel şi Disney Junior, iar cel mai cunoscut este Doctoriţa Pluşica.

Tânăra are 18 ani și este originară din Buzău, iar în prezent este studentă la Facultatea de ASE din Capitală.

Iuliana Luciu și-a dat demisia de la Antena 1, în luna februarie

Iuliana Luciu a plecat de la Antena 1, la începutul anului. După patru ani în care a fost asistentă tv, frumoasa brunetă le-a spus "adio" colegilor din Antena 1. Încă de la finele lui 2015, Iuliana Luciu lăsa să se înţeleagă că va pleca de la emisiunea Simonei Gherghe. Atunci, Iuliana declara că poate mai mult decât se vede la tv.

Loading...

Citește și

  • iuliana luciu demisie antena 1

    Simona Gherghe a rămas fără asistentă la emisiunea "Acces Direct". Iuliana Luciu s-a ţinut de "promisiune" şi după ce şi-a "ameninţat" şefii că va renunţa să mai apară pe sticlă, frumoasa brunetă şi-a luat inima în dinţi şi zilele trecute şi-a dat demisia.

  • simona gherghe

    Impresionată de cazul unui copil, Simona Gherghe, prezentatoarea "Acces Direct" a scăpat, vineri (9 septembrie) porumbelul pe gură! Vedeta tv a mărturisit în contextul unei discuţii despre insensibilitatea unei mame că îşi doreşte să experimenteze cât mai curând acest rol. Blonda se iubeşte de câţiva ani cu Răzvan Săndulescu, dar până acum nu a făcut mărturisiri despre viaţa ei intimă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1