Cine e bomba sexy care îi umple de dorință pe agenții de pază din Pipera?

crina_abrudan_main.jpg

crina abrudan
Vedeta l-a lăsat mut de admirație pe agentul de pază de la o școală de fițe din Pipera
foto: Blitz

E toamnă doar în calendar, căci soarele de afară îmbie la ținute sumare și gânduri necurate. Nici vedetele noastre nu par dispuse să renunțe atât de ușor la garderoba de vară. Marți, 6 septembrie, Crina Abrudan și-a scos la plimbare câinele, într-o ținută care a atras multe priviri admirative.

Nu e un secret că Crina Abrudan nu e prietenă cu sala de fitness. Dacă vă întrebați, totuși, cum reușește să-și mențină corpul tonifiat la 38 de ani, s-ar putea ca fotoreporterii Click! să fi găsit răspunsul.

Crina a fost surprinsă plimbându-și câinele în ritm alert pe o stradă din Pipera, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și o bluză foarte decoltată. La cât de bine conturați păreau mușchii de la picioare, probabil că animalul de companie al vedetei o solicită serios la plimbările zilnice.

crina_abrudan_1.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan, cu câinele la plimbare
foto: Blitz

 

crina_abrudan_2.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan afișează o formă fizică de invidiat
foto: Blitz

"Nu fac sport! Mi-e ruşine cu faptul că  nu pot să răspund altfel la întrebarea aceasta. Multă lume mă întreabă dacă fac sport, dacă alerg, mă întreba cineva zilele trecute dacă nu vreau să merg să alerg la maraton. Din păcate, din punctul ăsta de vedere sunt foarte leneşă. Nu reuşesc să mă mobilizez să merg să fac sport, nu am răbdare. Dacă mă pui să alerg în parc sau pe bandă sau să fac exerciţii la sală, nu am răbdare. Dacă mă pui acasă la treburile casnice, nu am nicio problemă, acolo nu mi-e lene", declara recent Crina pentru Focus Magazin.

Cu bronzul perfect de la sfârșit de vară, Crina a făcut multe ”victime” în drumul ei, printre care și agentul de pază de la o școală de fițe din Pipera, care a urmărit-o cu privirea mult timp după ce vedeta a trecut grațioasă prin fața lui.

crina_abrudan_3.jpg

crina abrudan
”Și te-ai dus, dulce minune!”, pare să spună agentul de pază după trecerea Crinei Abrudan
foto: Blitz

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1