Cinci scandaluri mari în care a mai fost implicat Boureanu

boureanu-si-iubita.jpg

Boureanu îşi plimbă iubita numai prin locaţii de lux
foto: arhiva personală

Fostul politician poate fi lesne numit "regele belelelor". Impulsiv, Cristian Boureanu a mai avut altercaţii în cluburile din Mamaia, dar şi cu fiica lui minoră.

Ziua de azi (9 iunie) a început cu ditamai scandalul, în centrul atenţiei fiind Cristian Boureanu (44 de ani), fost deputat şi fostul soţ al Valentinei Pelinel. Acesta este acuzat de ultraj, după ce a insultat şi lovit poliţişti de la Rutieră. Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi iubita lui, Laura Dincă, a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 1, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, lovindu-l apoi cu genunchiul. Ulterior, Cristian Boureanu a fost transportat la spital cu o ambulanţă, după ce i s-ar fi făcut rău în timpul audierilor.

 

Septembrie 2016 - şi-a bătut fiica pe stradă

Un alt scandal-monstru, care a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor, s-a petrecut toamna trecută, când imaginea de tată protector a lui Cristian Boureanu a fost făcută ţăndări. Ioana Boureanu (15 ani) l-a acuzat pe fostul politician că este violent din fire şi că o snopeşte cu bătaia. Scandalul a izbucnit pe 12 septembrie, când bărbatul nu s-a dat în lături să-i administreze o corecţie fizică fiicei sale pe stradă. Evenimentul s-a petrecut în trafic, pe o arteră circulată din nordul Capitalei şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru a o scăpa pe tânără din mâinile tatălui. Martorii spun că, speriată de lovituri, aceasta striga: ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”. Ca să arate că nu a fost un caz singular, Ioana a prezentat nişte înregistrări, în timp ce tatăl ei striga la ea şi o înjura ca la uşa cortului. Cei de la Protecţia Copilului s-au sesizat din oficiu, iar cazul a ajuns pe mâna psihologilor de la Direcţia de abuz şi neglijenţă. Timp de o lună, Ioana a stat de vorbă cu angajatul de la DGASPC sector 1, care a consiliat-o, după ce a aflat că fata a fost bătută în mod repetat de către tată.

Iulie 2016 - s-a bătut cu un barman la Mamaia

Pe 10 iulie 2016, Cristian Boureanu şi-a dus iubita tinerică la mare, pentru a sărbători terminarea examenului de Bacalaureat. Enervat de serviciile localului în care se afla, Boureanu nu a tăcut, dar a dat peste un ospătar care a avut şi el ceva de spus. Din două vorbe urâte, cei doi s-au încăierat și au făcut o scenă de zile mari în restaurantul de pe malul mării. Enervat că barmanul i-a vorbit la per tu, Boureanu a luat foc: a pus mâna pe un scaun şi a vrut să-l lovească. Patronul terasei a reuşit să aplaneze penru moment conflictul, însă Cristian Boureanu, extrem de nervos, ar fi luat un pahar şi i l-ar fi spart barmanului în cap.

Iulie 2015 - prins de radar cu 190 km/h

Cristian Boureanu se afla în drum spre mare împreună cu iubita lui, Laura Dincă, când a fost oprit de poliţişti la Feteşti. Şi asta pentru că  maşina pe care o conducea acesta, marca Audi, a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 190 km/h. Boureanu s-a ales cu permisul suspendat şi cu o amendă în valoare de 877 lei.

boureanu.jpg

fiica Boureanu scandal, Ioana Boureanu, Laura Dinca, permis suspendat, altercatii Litoral, bataie barman
foto: CLICK!

August 2015 - bătaie în club din cauza iubitei

Tot Litoral, tot scandal. Boureanu şi-a împărţit pumni cu un ospatar al clubului din Mamaia, în care se afla, cel care i-ar fi jignit iubita, pe Laura Dincă. Totul a pornit, se pare, după ce unul dintre angajaţii clubului ar fi vorbit "nepotrivit" cu femeile din anturajul lui Cristian Boureanu. În acel moment, el nu se află la masă, însă când a aflat despre incident s-a îndreptat pornit să facă scandal. Nervos, el l-a căutat pe respectivul angajat şi, după ce l-a identificat, l-a luat la întrebări. "A fost un incident neplăcut care i se poate întâmplă oricui. Lucrurile au fost gestionate însă foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurări că persoana respectivă va fi sancţionată şi dată afară. Conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce să-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospătarii", a declarat Boureanu, potrivit Mediafax.

August 2014 - dat afară din local din cauza scandalurilor

Fostul politician a intrat in belele şi alături de fratele lui, nu doar singur. În vara lui 2014, Cristi şi Sorin Boureanu au rezervat o masă într-un club de fiţe de pe Litoral, însă seara s-a terminat repede pentru ei, fiind scoşi cu forţa din local. Atunci, în doar câteva ore, se pare că ar fi avut loc nu mai puţin de şase scandaluri la masa lui Cristian Boureanu, iar la un moment dat au fost implicate în altercaţie şi fetele care îi însoţeau. Tot în 2014, Cristian Boureanu s-a luat la ceartă cu afaceristul Sorin Giurgiucanu (originar din Constanţa).După câteva replici usturătoare, politicianul i-a rupt tricoul acestuia. În apărarea lui Cristian Boureanu a sărit fratele lui, Sorin, care i-a dat un picior în cap omului de afaceri.

Loading...

Citește și

  • cristian boureanu, scandal, politist, bataie

    Scandal de proporții joi spre vineri noapte (8-9 iunie) în Capitală. Cristian Boureanu a lovit în zona inghinală un polițist și i-a prins mâna în portiera mașinii. Acesta a devenit recalcitrant în momentul în care mașina în care se aflau el și prietena lui a fost trasă pe dreapta, Laura, care conducea, a fost legitimată. A fost încătușat și dus la audieri, iar acum se află la spital.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1