Cinci motive pentru care Ilie Năstase nu se mai desparte de scuter

ilie-nastase-scuter-mai-2018-bucuresti.jpg

Ilie nastase scuter bucuresti
Ilie Năstase se plimbă cu scuterul prin centrul Capitalei
foto: Mihai Ionescu

Ilie Năstase știe cum să capteze atenția celor din jur! Fostul mare tenismen se îmbracă fistichiu, cu adidași la costum, are numai replici spumoase la îndemână, iar în ultimii ani a preferat și o metodă de deplasare atipică pentru milionari. Nasty a dat bolizii de lux pe scuterul lui de 12.000 de euro și ne-a spus cinci motive pentru care a luat această decizie.

Are mașini de sute de mii de euro în garaj, însă Ilie Năstase (71 de ani) nu prea le mai folosește în ultima perioadă. Principalul “vinovat” este un scuter de 12.000 de euro, care îl ajută să ajungă mult mai ușor la destinație. Prezent zilele trecute (n.r. 14 mai 2018) la o gală caritabilă, unde a avut loc o strângere de fonduri pentru copiii nevoiași, Ilie Năstase a atras toate privirile celor din jur când și-a făcut apariția pe covorul roșul. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, cu o pereche de adidași de firmă și cu cascheta de motor în mână, Nasty a stat la poză ca un adevărat star. L-am întrebat de ce alege mereu să se deplaseze pe două roți, iar argumentele au fost solide.

Ilie nastase scuter bucurestiZoom
Ilie Năstase parchează scuterul oriunde. Aici, în fața unei cofetării din Dorobanți
foto: Mihai Ionescu

Cinci motive pentru care Ilie Năstase a dat mașinile pe scuter

„Am venit cu scuterul pentru că mă mișc foarte rapid cu el, mă ajută să nu pierd timpul în trafic, pot să îl parchez oriunde, pe trotuar, lângă trotuar, nu se supără nimeni, nu deranjez pe nimeni. Plus că nu întârzii, este un mod de a ajunge la timp. Sunt îndrăgostit de scuterul meu la nebunie”, a declarat Ilie Năstase pentru Click! Fostul tenisman nu vine cu scuterul doar la evenimente mondene. În urmă cu o lună, Nasty și-a făcut apariția cu celebrul său scuter și la înmormântarea Ionelei Prodan. A parcat motorul fix în cimitirul Bellu.

Ilie nastase scuter bucurestiZoom
Și pe Brigitte a vizitat-o, la vila din Pipera, tot pe scuter
foto: Mihai Ionescu

Casetă tehnică

-Scuter BMW C 650 GT 

-Preţ de la 12.000 de euro
-Putere maximă 44 kW (60 CP) la 7.750 rpm
-Motor în 4 timpi răcit cu apă, doi cilindri în linie, 4 valve pe cilindru
-Viteză maximă 180 km/h
-Consum de combustibil 100 km - 4,6 l

Ilie nastase scuter bucurestiZoom
Ilie Năstase, la patru ace, la balul caritabil
foto: Dorin Constanda
loading...
Loading...

Citește și

  • ion tiriac, ilie nastase, masina, scuter, bolizi, motoare, tenis

    Ani la rând au fost în elita tenisului mondial şi au ţinut primele pagini ale ziarelor pentru fapul că formau una dintre cele mai nonconformiste perechi din sportul-alb. Ion Ţiriac şi Ilie Năstase sunt legaţi de o prietenie de peste cincizeci de ani şi au avut, de-a lungul timpului, atâtea peripeţii încât ar putea scrie nu una, ci zece cărţi.

  • motor adrian nastase ionela prodan inmormantare

    Apariţie îndrăzneaţă a fostului tenismen la înmormâmtarea Ionelei Prodan. Ca să se strecoare mai uşor în traficul din Bucureşti şi probabil pentru a ajunge la timp la funeraliile solistei, Ilie Năstase a intrat pe aleile cimitirului Bellu pe două roţi. A parcat motorul printre morminte şi a intrat în capela, unde un sobor de opt preoţi au oficiat o slujbă.