Christian Sabbagh, în culmea fericirii! Va deveni tată pentru a patra oară: «un cadou prețios»

untitled.png

foto
Christian Sabbagh, alături de soția sa
Foto:Arhivă personală

Prezentatorul de televiziune Christian Sabbagh a făcut pe 24 februarie, de Dragobete, un anunț cât se poate de important. Va deveni tată din nou și este în al nouă-lea cer, abia așteptând să îți țină fiul sau fiica în brațe.

Christian Sabbagh s-a căsătorit în luna martie a anului 2017 cu Iulia, o femeie cu 19 ani mai tânără decât el. Prezentatorul a fost atât de fericit la aflarea veștii potrivit căreia va deveni tată încât a ținut să împărtășească motivul de bucurie cu prietenii săi virtuali. „De ziua iubirii! Un cadou pretios! Am aflat ca voi fi din nou tata! Sunt fericit, o veste care te lasa fara oxigen, si… mai stiu ceva, nu oamenii hotarasc povestea vietii lor!”, a scris prezentatorul știrilor Kanal D pe contul lui de Facebook. Cuplul mai are un copil împreună, o fetiță pe nume Anais, în vârstă de doar un anișor. Christian Sabbagh mai are doi copii din căsătoria anterioară, Yasmine și Edi.

adi_de_la_valcea_a_fost_nasul_micutei.png

foto
Adi de la Vâlcea a fost nașul micuței Anais

Viitorul tătic a vorbit recent despre aspirațiile pe care la are referitor la fiica sa cea mică, dar și despre copii din fostul mariaj. Christian a mărturisit că i-ar plăcea ca Anais să îi calce pe urme și să aleagă jurnalismul, dar a recunoscut că este camd evreme să se gândească la un astfel de lucru. "Relaţia este perfectă. Edi îşi iubeşte surioara mai mică, are poze cu ea, le arată colegilor. Iar Yasmine cred că se va face poliţistă. Ea vrea să fie şi actriţă, şi poliţistă şi jurnalistă. Edi cred că va urma Dreptul, se va face procuror sau judecător şi ştiu că lucrează intens la asta. Lui nu-i place să apară în faţa camerelor de luat vederi. E un domeniu de care nu vrea să audă. E un băieţel mai timid", a povestit Christian despre copiii care îi fac viața mai frumoasă. 

Loading...

Citește și

  • Ştiristul de la Kanal D a avut parte luna aceasta de un botez cu ştaif, care a durat trei zile ca în poveşti. Despre eveniment dar şi despre Anais, Yasmine şi Edi, cei trei copii ai lui, Cristian Sabbagh (45 de ani) ne-a povestit într-un interviu sincer pe care îl puteţi citi în continuare.

  • christian sabbagh

    După șapte ani de Kanal D, Christian Sabbagh a decis că este momentul să-și continue activitatea pe cont propriu. După ce a prezentat Știrile Kanal D în weekend și "Sabbagh în acțiune", jurnalistul a decis să renunțe la colaborarea cu postul tv.