Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D! «Altcineva îmi va lua locul»

christian-sabbagh-kanal-d.jpg

Christian Sabbagh nu va mai face parte din echipa Kanal D
Foto: Arhivă personală

Christian Sabbagh și-a luat prin surprindere admiratorii, după ce a anunțat că nu va mai putea fi urmărit de acum în colo la Kanal D, postul de televiziune în cadrul căruia acesta activează de aproximativ 8 ani. Nedumerirea a fost și mai mare în rândul celor ce-l apreciază pe prezentatorul TV, având în vedere că acesta nu a oferit o explicație concretă pentru decizia luată.

Schimbările s-au ținut lanț anul acesta în trustul Kanal D. Fie că unele emisiuni au fost scoase din grila de programe și înlocuite cu alte concepte de show mai noi, fie că prezentatorii unor emisiuni s-au tot mutat de pe un scaun pe altul, cert este că au tot existat schimbări semnificative în interiorul echipei televiziunii. Acestea fiind zise, iată că un alt prezentator și-a anunțat plecarea de la Kanal D, luându-și prin surprindere admiratorii. 

Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D

După opt ani, Christian Sabbagh a decis să încheie colaborarea cu patronii de la Kanal D, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Prezentatorul TV a dat veste neașteptată personal, fără însă să ofere prea multe detalii legate de acest subiect. Se pare că Christian Sabbagh are alte planuri în ceea ce privește cariera sa în televiziune, iar altcineva îi va lua în curând locul pe micile ecrane. Nu e prima oară, însă, când Sabbagh alege să ia o pauză de la pupitrul știrilor Kanal D. 

sabbagh-kanal-d.jpg

Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D
Foto Facebook

Chiar dacă prezentatorul TV nu va mai lucra pentru postul de televiziune anterior menționat, el îi îndeamnă pe cei care îl admiră să urmărească în continuare Kanal D. De asemenea, Sabbagh a anunțat că, în curând, se va revedea cu publicul său, însă într-o altă postură.

„De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră”, a fost mesajul transmis de Christian Sabbagh pe rețelele de socializare. Fanii prezentatorului TV nu știu momentan dacă acesta a demisionat sau dacă a fost dat afară, având în vedere decizia sa neașteptată de a-și sterge contul de socializare, la scurt timp de la anunțul făcut. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1