Christian Sabbagh își botează fetița ”într-un loc binecuvântat de Dumnezeu”

sabbagh.jpg

christian sabbagh
Christian și Iulia au devenit părinți la numai câteva ore după ce s-au căsătorit
Foto: arhivă personală

Christian Sabbagh este în culmea fericirii. Jurnalistul se pregătește să-și boteze fetița. Soții Sabbagh au preferat să organizeze acest eveniment într-un loc special, departe de București, pe malul Dunării, la Tulcea.

Se poate considera un bărbat împlinit și fericit. Christian Sabbagh are trei copii, iar pe ultimul dintre ei urmează să-l boteze zilele acestea. Este vorba despre micuța Anais, care s-a născut în luna martie, la câteva ore după ce prezentatorul de știri de la Kanal D s-a căsătorit cu Iulia, mama bebelușului.

Botezul va avea loc la Tulcea, iar cei doi soți se află deja acolo pentru a pune la punct ultimele detalii. ”Ne vom creștina fetița într-un loc binecuvântat de Dumnezeu. Tulcea, acolo unde între om și natură se realizează o comuniunea perfectă”, a scris Sabbagh pe contul său de Facebook.

Christian Sabbagh și soția sa se cunosc din 2014. S-au întâlnit în Turcia, s-au plăcut și au rămas împreună. ”Acum, fetiţa este aerul pe care îl respirăm, este viaţa noastră. În ziua în care a născut, noi am mers doar să depunem actele. Când am ajuns acolo, totuşi, doamna ne-a spus că mai bine ne şi căsătorim, fiindcă ea oricum urma să nască în curând! Mai târziu, au venit la noi acasă nişte colegi de la TV să le povestim despre nuntă, iar la zece seara chemam salvarea, la ora 1 noaptea se năştea fetiţa”, povestea în urmă cu ceva timp Sabbagh.

Loading...

Citește și