Chilian o vrea concediată pe Barabancea: „E o poarcă individa asta”

ozana_chilian.jpg

florin chilian ozana barabancea colectiv
Florin Chilian a atacat-o dur pe artistă
Foto: Arhiva personală

Tragedia de la Colectiv a luat 54 de vieție și a îndoliat o țară întreagă. În timp ce toată lumea era profund îndurerată de accidentul teribil, produs la 30 octombrie, Ozana Barabancea (46 de ani) îi numea pe tinerii care și-au pierdut viața niște „sataniști, care fac sex în toaletă și care vomită în taxi". Cu toate acestea, Antena 1 nu a concediat-o. Florin Chilian (46 de ani) crede că jurata de la „Te cunosc de undeva!” ar trebui dată afară.

După ce a căzut în dizgrație, Ozana Barabancea și-a șters mesajele jignitoare de pe contul ei personal de Facebook, însă dovezile încă există. Gestul ei halucinant i-a supărat foarte tare pe prietenii victimelor de la Colectiv, dar și pe colegii ei de scenă și din emisiune. Jurata rămâne însă în cărți la Antena 1, unde reprezentanții televiziunii au refuzat să ofere un reacție oficială cu privire la derapajul Ozanei Barabancea, potrivit ziarului Ring.

Florin Chilian s-a înfuriat foarte tare din cauza artistei: „Ce vreţi să fac, să merg în puşcărie la Dan Voiculescu şi să-i zic să o dea afară?! Dar mă voi ocupa şi de asta... Sunt de acord cu ce a spus Cheloo. E inadmisibil ca un om care batjocoreşte memoria tinerilor să fie formator de opinie şi îndrumător pentru copiii care se uită la Antena 1. Aştept în continuare o reacţie a trustului Intact în legătură cu aceste declaraţii nefericite ale... nu o ştiu după nume, dar se cheamă «poarcă» individa asta, că nu-i pot spune altfel”.

În urmă cu câteva zile, Cheloo o ataca și el pe Barabancea: „Sunaţi-o pe Oxana asta, că n-am reţinut cum o cheamă, şi întrebaţi-o dacă ea n-a supt niciodată p*la în toalete şi dacă n-a vomitat niciodată în taxi şi tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. În mod normal, i-aş tăia capul pentru aşa ceva, dar cred că părinţii celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puţin. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut satanişti nişte copii care au ars de vii într-un club, mai meriţi să rămâi la TV?”.

De la ce a pornit totul

Imediat după tragedie, Ozana Barabancea a publicat acest mesaj pe Facebook, pe care ulterior la șters:

„Ce versuri promovau artistii aceia ? Ce promovau ei? o schizofrenie mentala.....sa vibreze nenorocirile si gandurilev negative.Nu vindeca nimic,dincontra.sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative ,si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti . Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfanta.Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii.
Din pacate, ce au scos pe gura , aia s a intamplat.Suntem in a 5 dimensiune.Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte.Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv.S-a murit in colectiv.
Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea , sa si o traga prin W.C uri si sa vomite apoi in taxi ? Doar pentru ca e....cool ?
Ce moda e asta ? Daca te curteaza vreo depresie hai la psiholog , sa previi . Mai degraba previi decat sa ajungi pe la spitale victima colaterala. 
Toti suntem vinovati ! 
Toti ne-am stricat valorile si suntem precum oile. 
Se merge in cluburi ca e la moda... Eu nu merg. Mi am pierdut " prietenii " ca prefer sa citesc o carte. Decat sa dau 1000 de euro pe o masa la Bamboo mai bine merg la Londra in weekend si viItez Muzeul de ceara”, a scris Ozana Barabancea. (textul îi aparține în întregime și nu a fost corectat n.r)

Textul integral publicat de Barabancea

ozana_2.jpg

ozana barabancea incendiu colectiv
Acesta este mesajul integral al Ozanei Barabancea
Foto: captură Facebook

 

Loading...

Citește și

 • ozana barabancea incendiu colectiv

  În timp ce țara este în doliu, după incendiul produs în club Colectiv, alții aruncă vina pe trupa care a concertat vineri seară (30 octombrie). Ozana Barabancea (46 de ani) a publicat un mesaj revoltător, în care îi acuză pe artiștii din trupa Goodbye to Gravity de „scrizofenie mentală”. Cântăreața susține că „Satana este peste tot" și că „educația include credință și evitarea faptelor rele".

 • miron cozma club colectiv

  Tragedia de la club Colectiv a curmat viețile a 54 de tineri și a rănit alți peste 100. Multe persoane se află încă în stare gravă, internate în spitalele de la noi sau din străinătate. Unele vedete și-au plâns prietenii care au pierit în incendiu, iar altele au avut reacții halucinante. Cele mai multe însă au fost profund îndurerate de teribilul accident. Miron Cozma (61 de ani) a mărturisit că nu era în București când s-a produs incendiul, dar că a fost șocat când a aflat.

 • adi despot andrei galut

  Începută acum șapte ani, în 2008, prietenia dintre Adi Despot şi Andrei Găluț, solistul “Goodbye to Gravity”, a devenit din ce în ce mai puternică odată cu trecerea anilor.

 • andreea esca club colectiv

  Tragedia de la Colectiv a îndurerat o țară întreagă. Bilanțul crunt al incendiului a ajuns la 54 de morți, joi (12 noiembrie). Mai multe vedete au fost afectate de cumplitul accident și și-au exprimat tristețea. Printre ele se numără și îndrăgita prezentatoare Andreea Esca (43 de ani). Știrista a scris despre cât de greu îi este să își revină din șoc, pe blogul ei personal.

 • iubita andrei galut madalina strugaru

  Bilanțul crunt al tragediei din Colectiv a ajuns la 54 de morți. Joi (12 noiembrie) și-a pierdut viața Mădălina Strugaru, iubita solistului Goodbye To Gravity, Andrei Găluț, în prezent internat la o unitate sanitară din Olanda. Mădălina a murit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Tânăra avea arsuri foarte grave și era în stare critică.

 • mirabela dauer club colectiv

  Deși mai multe vedete au căzut în dizgrație după ce au avut reacții halucinante, cu privire la tragedia care a avut loc în Club Colectiv, alte persoane publice au ținut să laude localul și, mai ales, pe oamenii care îl frecventau. Cea mai intens discutată "ieșire" a fost cea a Ozanei Barabancea (46 de ani), care i-a acuzat pe copiii care erau la concert că sunt sataniști, fac sex în toaletă și că vomită în taxi.