Majda și Bella Santiago, vacanță cu familiile în Poiana Brașov. S-au relaxat la saună și la piscină

majda_1.jpg

Majda

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Weekendul prelungit de Rusalii a fost bine venit pentru vedete chiar dacă vremea nu a fost prea bună. A plouat, a fost și puțin soare, însă asta nu a împiedicat-o pe frumoasa Majda Aboulumosha să fugă la munte.

De când a ieșit din competiția Survivor simpatica vedetă nu a avut timp de relaxare sau de vreo vacanță, așa că acest concediu i-a prins tare bine. Ea și iubitul au fugit în Poiana Brașov, la un hotel de lux, aflat la poalele Postăvarului. 

majda_2_1.jpg

Majda e senzuală și în halat

Chiar dacă a plouat, diva mulatră s-a bucurat din plin de facilitățile de la zona de spa. "Abia așteptam să mă relaxez puțin. Am fi vrut să mergem la mare, însă am ales muntele, să respirăm aer curat. Ne-am cazat la Ana Hotels. Am făcut saună umedă, saună uscată, am alternat cu zona de piscine de la interior și exterior. Am avut și soare, cam timid ce-i drept, dar a fost un weekend reușit", ne-a spus Majda. 

bella1ca.jpg

Bella

Și Bella Santiago a ales să își petreacă weekendul alături de familia ei, la Poiana Brașov. Fosta câștigatoare de la X Factor din 2018 a profitat de mini vacanța de Rusalii și alături de soțul ei Nicu Grig și de fiică Kassie, în vârstă de 10 ani, s-au cazat la un hotel de lux, unde au beneficiat de mai multe facilități atât pentru copii cât și pentru adulți.

bella_cu_familia_1.jpeg

Bella a venit la munte cu familia

Dacă Bella și Nicu s-a bălăcit în piscină și a făcut saună, micuța ei a învățat să lucreze manual tot felul de obiecte, la atelierul din incinta hotelului, dedicat copiilor. Au făcut plimbări la pas, s-au dat în tobogane și s-au bucurat de experiențele culinare, mai cu seamă de brunchul de Rusalii care a fost unul special, la hotelul din Poiană. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5