Cheloo, vorbe dure adresate unui concurent "iUmor": "Te-aș fi călcat în picioare"

218312_100539020036401_453521_o.jpg

foto
Cheloo a fost deranjat de atitudinea și replicile unui concurent
Foto: Facebook

Cântărețul de muzică hip-hop, Cheloo(39 de ani) a avut o reacție care i-a surprins pe toți cei prezenți la emisiunea "iUmor". Atunci când un concuret a adus în discuție viața personală a vedetei, Cheloo nu a mai putut să își țină cumpătul și i-a adresat acestuia cuvinte amenințătoare, în plină emisiune.

Cheloo este unul dintre membrii jurului "iUmor" și este cunoscut pentru replicile acide pe care le oferă concurenților, cât și pentru criticile dure pe care le face. De data aceasta, a exagerat și i-a vorbit amenințător unui concurent. Bărbatul i-a reproșat lui Cheloo, după ce și-a terminat rerpezantația de pe scenă, că și-a părăsit familia. Hip-hop-erul i-a răspuns, vizibil deranjat." Ce știi tu despre familia mea? Eu,pentru asta, dacă nu aș fi fost condamnat pentru 0.6 grame de iarbă,oferită unui friaer,poate se taie la mintag,poate nu,așa, eu te-aș fi călcat pe tine în picioare și mi-aș fi asumat bărbătește un dosar penal. În general, când ești infractor divedit în România, nu poți să faci două dosare unul peste altul, pentru că mergi direct la pușcărie, iar eu am nevoie să îmi întrețin familia. Tu nu știi nimic despre mine", au fost vorbele lui Cheloo.

". 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • cheloo

    Operațiunea de găsire a dovezilor compromițătoare împotriva lui Cheloo a fost parcă desprinsă dintr-un film cu spioni. În anchetă a fost nevoie de investigatori și colaboratori sub acoperire care au intrat în contact cu Cătălin Ștefan Ion, alias Cheloo, după numele de scenă, pentru a obține de la el marijuana.

  • cheloo diicot audieri inchisoare cu suspendare

    Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziții, riscă doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat pentru deținere și trafic de droguri. Rapperul şi-a recunoscut faptele în dosarul care i-a fost deschis pentru deţinere şi trafic de droguri, dar susţine că doar a consumat substanţe interzise fără a vinde altcuiva.