Cheloo a recunoscut că s-a drogat în fața procurorilor!

cheloo.jpg

cheloo
Cheloo și-a recunoscut faptele în dosarul în care este anchetat de DIICOT

Cheloo, solistul trupei Paraziții, pe numele său real Cătălin Ștefan, a recunoscut că s-a drogat în fața procurorilor, în cadrul dosarului de trafic și consum de droguri în care este anchetat de DIICOT Serviciul Teritorial Ploiești.

Potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul, Cheloo și-a recunoscut faptele și a făcut o cerere în vederea unui acord de recunoaștere a vinovăției. Procedura permite persoanei pe numele căreia a fost pusă în mișcare urmărirea penală să-și negocieze pedeapsa cu procurorul de caz, cu condiția să-și fi recunoscut faptele.

Astfel, solistul trupei Paraziții a recunoscut că a consumat și deținut droguri (cannabis) și a solicitat o pedeapsă cu amendă penală sau închisoare cu suspendare.

casabreaza898.jpg


Aceasta este casa din Breaza a lui Cheloo, de unde l-au săltat polițiștii

Deocamdată, Tribunalul Prahova urmează să decidă dacă admite acordul de recunoaștere pentru care a făcut cerere inculpatul, potrivit Adevărul. Deocamdată, sesizarea lui Cheloo nu a fost înregistrată pe rolul Tribunalului. În prezent, solistul se află sub control judiciar.

Loading...
 
 

Citește și

  • cheloo diicot audieri inchisoare cu suspendare

    Rămâne cum s-a stabilit! Boroboaţa lui Cheloo (38 de ani), implicat recent într-un scandal cu droguri, nu va afecta emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Aşadar, duminică (3 aprilie) îl vom vedea pe rapper la masa juriului, alături de Delia şi Bendeac.

  • Abia a scăpat de poliţie la sfârşitul lunii martie, după ce a fost reţinut pentru posesie de droguri, şi tot nu se potoleşte! Acum, Cheloo şi colegii lui de la Paraziţii fac mişto de apărătorii legii în videoclipul piesei “Poliţia trece”.

  • cheloo iumor antena 1

    Cercetat sub control judiciar, după ce miercurea trecută a fost săltat de mascaţi şi audiat de procurorii DIICOT, Cheloo a stârnit şi mai mult interesul telespectatorilor, care îl aşteptau să revină la tv.

  • Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo (38 de ani), are serioase probleme din cauza drogurilor. Cântăreţul a fost ridicat, miercuri (30 martie), de „mascaţi” şi dus în faţa procurorilor de la DIICOT. Şi asta după ce în locuinţa sa din Breaza ar fi fost găsite zeci de grame de cannabis. Totul se întâmplă cu doar trei zile înainte să înceapă noua sa emisiune de la Antena 1.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1