Chefi la cuțite. Sorin Bontea face echipă cu familia în bucătărie, la tv

chef_sorin_bontea2.jpg

chef sorin bontea fiica
Chef Sorin Bontea, surprins de fiica lui Miruna
foto: Antena 1

Un sezon special al emisiunii "Chefi la cuțite" va începe peste doar o săptămână la Antena 1. Cei trei bucătari, jurați ai show-ului culinar, își vor aduce familiile în platoul tv ca să gătească împreună.

Sorin Bontea a mărturisit cum se împart sarcinile și în bucătăria de acasă. Deși mulți ar crede că bucătarul este cel care încinge cuptorul, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

“Acasă, soția este chef-ul. Gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei, sunt de nota 10. Eu mă ocup de cele mai multe ori cu piața, iar copiii ne ajută la gătit ori de câte ori pot. Nu vă imaginați că pregătim doar feluri sofisticate de mâncare, ne plac preparatele cu gust”, a declarat celebrul bucătar.

Ce frumoasă este fiica lui chef Sorin Bontea

Se pare că talentul culinar este o trăsătură de familie. Miruna Bontea, mezina lui chef Sorin Bontea, i-a făcut o surpriză tatălui său în trecut, lasându-l fără cuvinte la preselecțiile "Chefi la cuțite". Ea a pregătit un preparat delicios, demn de toate cele trei cuțite. Tocmai din acest motiv, Sorin Bontea nu a avut nicio emoție să participe alături de soție și cei doi copii în noul sezon al show-ului culinar, destinat familiilor. 

chef_sorin_bontea1.jpg

chef sorin bontea fiica
Chef Sorin Bontea, mândru de fiica lui Miruna
foto: Antena 1

“În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust. Cred că ar fi fost interesant să participăm în echipă, la "Chefi la cuțite", ne completăm bine și în bucătărie. De sărbători, sarcinile sunt împărțite, mesele le pregătim mereu împreună”, a spus celebrul bucătar.

Care sunt regulile noului sezon special "Chefi la cuțite"

"Chefi la cuțite", sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa în echipă. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa preselecțiilor.

chefbontea1.jpeg

chef sorin bontea fiica
Fiica celebrului bucătar îi moștenește talentul în bucătărie
foto: Antena 1

Cei mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în concurs, unde au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală. Premiul pus în joc este de 10.000 de euro.

Noul sezon "Chefi la cuțite" dedicat familiilor are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

 

Citește și:

 

Sorin Bontea a petrecut de ziua lui cu gaşca «Chefi la cuţite»

Cândva rupeau inimi, acum sunt bucătari şi ne învaţă să gătim de Paşte

 

 

 

Loading...

Citește și