Chef Scărlătescu a fost surprins în ipostaze tandre cu o cântăreață

scarlatescu.jpg

Scărlătescu s-a sărutat cu o celebră cântăreață

Chef Cătălin Scărlătescu și Maria Andria au fost surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se, însă niciunul dintre ei nu a vrut să confirme că ar putea fi ceva mai mult între ei. Ba mai mult de atât, artista a părăsit platoul emisiunii la care se afla, când prezentatorii tv au fost difuzate imaginile, iar artista aproape că a început să plângă.

Chef Cătălin Scărlătescu și cântăreața Maria Andria au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se în brațe, însă cei doi au infirmat veridicitatea acestui lucru, susținând că a fost vorba doar de niște pupici pe obraji, ca niște amici. Ea a fost uimită când a văzut fotografiile, deoarece nu se aștepta ca acestea să fie publicate pe post. Așa că, artista s-a ridicat de pe canapea și a plecat din platoul emisiunii Agenția VIP.

„Suntem doar prieteni. Îți jur. Eu am venit aici să îmi lansez piesa. Nu este ok să se arate chestiile astea. (...) Ca prieteni, am ieșit cu alți prieteni. (...) Am băut”, a încercat să justifice Maria Andria, în timp ce abia se abținea să plângă, potrivit spynews.ro.

Cătălin Scărlătescu și Maria Andria au fost surprinși în ipostaze tandre

După ce ea a părăsit platoul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a intrat în direct telefonic și a încercat să o calmeze pe Maria și să spună, la rândul lui, că nu a fost vorba decât de un sărut pe obraz amical.

"Ce-am făcut, domne? De ce plânge? Ne-am pupat pe obraz, prietenește. Stai să văd și eu imaginile. Uite, vezi că mă pupă pe obraz. Ea a fost la noi la emisiune și colegii mei atunci ne-au lăsat în platou singuri. Ea s-a întors în România și ne-am întâlnit, a fost o lansare de trei vinuri și atâta tot. Vă rog frumos, calm. Ea fumează și gata, m-a pupat pe nas. Ce s-a întâmplat, Dumnezeule mare? Maria, calm. E o fată extraordinar de drăguță și de plăcută", a declarat chef Cătălin Scărlătescu, la Agenția Vip. 

chefcatalinscarlatescumariaandria2.jpg

Cătălin Scărlătescu și Maria Andria au fost surprinși sărutându-se
Foto Spynews.ro

Maria Andria a lansat o nouă piesă

 

Loading...

Citește și

  • Trupele de bucătari din sezonul 6 ”Chefi la cuțite” își vor ocupa locurile la bancul de lucru luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe. Entuziaști, plini de energie și cu ”poftă” de gătit, cei optsprezece concurenți talentați vor fi luați prin surprindere de mișcările strategice ale chefilor, căci jurații se pregătesc să-și folosească cele mai valoroase atuuri încă din primul moment: ” În șase sezoane nu am avut atât de multe emoții cum am azi. Sunt convins că se va face o mișcare...și sunt convins ce mișcare.”, mărturisește chef Dumitrescu.

  • chef florin scarlatescu greutate kilograme

    Chef Călin Scărlătescu (45 de ani) a reușit să surprindă o țară întreagă după ce s-a subțiat vizibil. Prezent marți la lansarea colecției de pantofi a Ralucăi Bădulescu, vedeta Antena 1 ne-a vorbit despre avantajele dietei de slăbit.