Chef Patrizia Paglieri, mărturisiri dureroase: “Tatăl copilului meu nu l-a căutat niciodată!”

patrizia_paglieri.jpg

patrizia paglieri fiu mama
Patrizia Paglieri a vrut un copil cu orice preţ
foto: arhiva personală

Fosta jurată de la Masterchef are o poveste de viaţă care bate filmul! Patrizia Paglieri a mărturisit cum a luat decizia de a avea un copil şi cum bărbatul care ar fi trebuit să o ajute să-l crească nu s-a mai interesat niciodată de fiul lor. Bruneta este invitata Oanei Turcu, sâmbătă, la Antena Stars, şi îi va face prezentatoarei tv mărturisiri surpinzătoare.

Oana Turcu va scoate la iveală o altfel de faţă a îndrăgitei italience, Patrizia Paglieri, care sezonul trecut îi terorozat pe concurenţii de la Masterchef. Bruneta şi-a descis sufletul şi a făcut dezvăluiri incendiare din viaţa personală. Patrizia a vorbit despre momentul în care a luat decizia să aibă un copil. “Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ”, a povestit aceasta, amintindu-şi amuzată de momentul în care le-a mărturisit părinţilor săi că ar fi în stare să apeleze la o clinică de inseminare artificială: “Aproape au leşinat amândoi la masă”, însă nu a bătut deloc în retragere, spunându-le: “Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică”, a completat bruneta.

patrizia_si_francesco.jpg

patrizia paglieri familie copil fiu francesco
Patrizia şi fiul ei, Francesco, au o relaţie foarte apropiată
foto: arhiva personală

Dorinţa i s-a îndeplinit iar  venirea pe lume a băiatului ei, Francesco, i-a schimbat total viaţa. "Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a mărturisit aceasta.

            

Loading...

Citește și

 • patrizia paglieri masterchef carte pe tocuri in bucatarie

  Toată lumea s-a întrebat cum a ajuns o italiancă în juriul Masterchef, emisiunea culinară de la Pro TV! Bruneta, care a fost asemănată cu Liza Minnelli datorită coafurii, a trecut prin adevărate probe de foc şi nu a dat teste în bucătărie! Mai marii trustului au avut probleme în ceea ce priveşte comunicarea în limba română pe care italiancă o cam stâlcea. Nici acum deşi Patrizia Paglieri este de 23 de ani în România nu vorbeşte prea bine.

 • Patrizia Paglieri MasterChef bucatarie concurs

  Italianca de la „MasterChef” pare să fie şi în viaţa de toate zilele la fel de dură precum este la televizor. Are peste 40 de ani, vârstă la care Patrizia Paglieri s-a despărţit deja de două ori. Mai mult, se pare că are o relaţie tensionată cu fiul ei, Francesco (17 ani). Toate aceste dezvăluiri le-a făcut pentru Click! un apropiat al juratei de la PRO TV.

 • patrizia paglieri fiu mama

  Extrem de exigentă pe micul ecran, Patrizia Paglieri nu este prea îngăduitoare nici acasă. Prima femeie jurat de la Masterchef mai coboară ştacheta atunci când vine vorba de fiul său, care a ajuns de curând la vârsta majoratului. Francesco stă pe lângă celebra lui mamă în bucătărie însă este pasionat şi de sport. El face polo de performanţă şi chiar a câştigat cu echipa titlul de campion la juniori.

 • patrizia paglieri francesco

  Este din 1993 în România şi de atunci găteşte mâncare adorată de clienţii care i-au trecut pragul. Patrizia Paglieri a avut un restaurant la Buftea şi aşa a ajuns şi la MasterChef. Însă publicul îi cunoaşte mai puţin viaţa personală.