Cezara Dafinescu a făcut-o tâmpită, Aimée Iacobescu reacţionează

aimee-iacobescu.jpg

Aimée Iacobescu a fost la ''Teo Show''
Foto: Captură Kanal D

Scandalul dintre Aimée Iacobescu (69 de ani) şi Cezara Dafinescu (67 de ani) e departe de a se încheia. Aimée Iacobescu e în continuare foc şi pară pe Cezara Dafinescu, după ce aceasta din urmă nu i-a înpoiat cei 2.000 de lei pe care i-a împrumutat.

Aimée Iacobescu a fost invitată joi seară (21 ianuarie) în platoul emisiunii Teo Show, unde a fost extrem de revoltată după ce colega de breaslă, Cezara Dafinescu, a făcut-o tâmpită.

"Adevărul este că eu din naivitate i-am dat doamnei Cezara Dafinescu 2000 de lei şi acest lucru s-a întâmplat. Au fost bani din donaţii ale celor care mă iubesc şi care au fost alături de mine. Noi am fost colege şi atât. Am jucat împreună o singură piesă. Asta este cel mai urât lucru care mi s-a întâmplat în viaţă pentru că nu m-am aşteptat la aşa ceva. În momentul în care a citit în ziar că eu am primit de la admiratorii mei o sumă de bani, mi-a dat telefon şi mi-a propus întâi să se ocupe de finanţele mele întrucât eu nu mă pricep să lucrez cu aşa ceva. Eu nu am fost de acord pentru că nici nu primisem banii şi nici nu ştiam despre ce sumă e vorba'', a mărturisit Aimée Iacobescu.

''Ea mi-a cerut aceşti bani. Mi-a spus că sunt o tâmpită şi a două zi m-am trezit cu un telefon din partea ei. A spus că aşa vine vorba între cunoştinţe, să se mai vorbească aşa. Cam pe 13 decembrie mi-a dat telefon şi mi-a cerut între 2000 şi 3000 de lei. Mi-a spus că mi-i dă înapoi pe 15 pentru că atunci trebuia să luăm pensia. Când i-am dat telefon şi i-am zis că a trecut 15 şi mi-a zis că mi-i dă peste o lună. Am aşteptat şi asta a fost toată discuţia. Nu a fost niciun fel de scandal între noi, niciun schimb de cuvinte", a mai adăugat Aimee Iacobescu la Kanal D.

dafinescu.jpg

Cezara Dafinescu
Loading...

Citește și

  • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

    Scandalul dintre cele două doamne ale teatrului românesc continuă cu acuzații tot mai grave. Mărul discordiei ar fi un împrumut de 2.000 de lei, bani proveniți din donațiile pe care le-a primit Aimée Iacobescu (69 de ani) de la admiratori. Actrița susține că a ajutat-o pe Cezara Dafinescu (67 de ani), însă ea nu i-ar mai fi înapoiat banii.

  • aimee iacobescu pensie scandal uniter

    Declarațiile făcute în presă la sfârșitul lunii noiembrie, în care afirma că abia se descurcă să-și cumpere medicamentele necesare supraviețuirii din pensie, au readus-o pe actrița Aimée Iacobescu în atenția românilor. Dar în loc să atragă mila, faimoasa artistă este pusă la zid. O nouă voce o atacă dur, spunând: „Doamnă Aimée Iacobescu, în timp ce dvs muriți de foame cu 3.500 de lei pe lună, actorii tineri huzuresc cu 1.000”.

  • Aimee Iacobescu a reacţionat după ce reprezentanţii UNITER (Uniunea Teatrală din România) au dat publicităţii un comunicat în care spuneau că actriţa are o pensie de 3.487 de lei. Actriţa de 69 de ani a explicat care sunt exact cheltuielile lunare şi cum se descurcă cu banii ea şi mama ei.

  • aimee iacobescu pensie bani saraca

    Aimée Iacobescu (69 de ani) a ajuns în centrul atenției după ce a povestit cum moare de foame cu pensia pe care o are. Actrița susține că ultima ei speranță ar fi fost Uniunea Teatrală din România, însă ajutorul a întârziat să apară. Președintele UNITER, Ion Caramitru (73 de ani), o contrazice. El susține că artista încasează lunar 3.487 de lei și că beneficiază și de pensia de urmaș a mamei sale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1