Cezara Dafinescu, în baston de ziua ei, la Buşteni

24-vedete-cezara.jpg

Cezara a fost dependentă de baston

Actriţa Cezara Dafinescu (68 de ani) şi-a serbat cei 40 de ani de activitate chiar de ziua sa de naştere, 4 august, pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Buşteni.

Piesa “Jumătatea mea, bărbatul”, pe care a interpretat-o pentru cei prezenţi, e un monolog despre propria viaţă, o confesiune a Cezarei despre iubire, despre teatru, despre public. Cezara a povestit cum s-a îndrăgostit de regretatul actor George Motoi, cum a înşelat-o acesta, cum şi-a găsit o altă iubire, dar şi despre moartea celui din urmă soţ, Gelu Fronea. Şi-a deschis sufletul sprijinită în baston, căci anul trecut a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul şoldului. Tot joi, în cadrul unor momente emoţionante, actriţa a primit titlul de cetăţean de onoare chiar de la primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, dar şi 68 de trandafiri albi, vârsta pe care a împlinit-o. Actriţei i-au fost alături: familia medicului Vasile Lascăr, Nicolae Voiculeţ şi Adina Buzatu. Gazda evenimentului a fost Iuliana Marciuc.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

    Scandalul dintre cele două doamne ale teatrului românesc continuă cu acuzații tot mai grave. Mărul discordiei ar fi un împrumut de 2.000 de lei, bani proveniți din donațiile pe care le-a primit Aimée Iacobescu (69 de ani) de la admiratori. Actrița susține că a ajutat-o pe Cezara Dafinescu (67 de ani), însă ea nu i-ar mai fi înapoiat banii.

  • Scandalul dintre Aimée Iacobescu (69 de ani) şi Cezara Dafinescu (67 de ani) e departe de a se încheia. Aimée Iacobescu e în continuare foc şi pară pe Cezara Dafinescu, după ce aceasta din urmă nu i-a înpoiat cei 2.000 de lei pe care i-a împrumutat.

  • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

    Două actrițe îndrăgite ale teatrului și filmului românesc au ajuns la un conflict deschis din cauza banilor. În decembrie 2015, Aimée Iacobescu (69 de ani) i-a împrumutat Cezarie Dafinescu (67 de ani) 2.000 de lei, sumă pe care o păstra pentru operația de cataractă a mamei sale, programată la începutul acestui an.

  • oana pellea, cezara dafinescu, tora vasilescu, irina petrescu

    Într-o vreme în care operațiile estetice și expunerea sânilor în pictoriale mai mult sau mai puțin artistice sunt la ordinea zilei, pare greu de crezut că în urmă cu câteva decenii aparițiile nud în filmele românești erau o raritate. Poate tocmai de aceea apreciem acum atât de mult imaginile cu unele dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, în care sânii neatinși de bisturiul medicilor esteticieni joacă rolul principal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1