Cezara Dafinescu, actriță în noul videoclip al Adrianei Antoni. În proiect apare și Gheorghe Zamfir

adriana-antoni-cezara-dafinescu.jpg

Adriana Antoni și Cezara Dafinescu

Cezara Dafinescu a fost solicitată de prietena ei, cântăreața Adriana Antoni, să apară în noul ei videoclip, la piesa de suflet "Lacrimile mamei mele", unde cântă cu maestrul Gheorghe Zamfir.

Îndrăgita solistă Adriana Antoni (45 de ani) pregătește un videoclip la piesa "Lacrimile mamei mele", unde cântă cu celebrul Gheorghe Zamfir (79 de ani). Însă Click! a aflat cine este invitata-surpriză din acest videoclip. Este vorba despre actrița Cezara Dafinescu (72 de ani), pe care ați văzut-o în filmul "Între chin și amin", regizat de Toma Enache dar și în seriale precum "Lacrimi de iubire" sau "Vocea inimii". Dar să ne întoarcem la videoclip și vă spunem că Adriana și Cezara se cunosc de ceva timp, interpreta fiind pasionată de filme, printre actrițele preferate aflându-se și Cezara Dafinescu. Cele două s-au cunoscut prin solista de muzică populară Elena Merișoreanu, ele fiind prietene bune de-o viață.

adriana_antoni_gheorghe_zamfir.jpg

În videoclip apare și maestrul naiului, Gheorghe Zamfir

Videoclipul se va lansa zilele acestea, pentru că melodia a fost reorchestrată de câteva ori, iar filmările s-au desfășurat cu mare atenție. În acest videoclip, Cezara Dafinescu o interpretează pe mama Adrianei și coincidența face ca, în viața reală, mama Adrianei și Cezara Dafinescu să fie născute în aceeași zi, în ani diferiți. Din păcate, mama interpretei nu mai trăiește. "Pentru acest videoclip special pentru toată lumea s-au filmat cadre separate atât cu Adriana, cu Gheorghe Zanfir, dar și cu Cezara Dafinescu și Adriana Antoni. Cezara a fost o profesionistă, a venit pregătită special ca să arate ca pentru rolul unei mame, a întrebat dacă trebuie ceva anume. În maxim două ore filmările au fost gata și rezultatul îl veți vedea în curând pe youtube și pe micile ecrane", ne-au povestit surse din apropierea solistei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1