Cezar Ouatu și David Dobrincu au înregistrat un cover pentru "Perfect Symphony”

david_si_cezar_ouatu.jpg

Cezar Ouatu și talentatul David Dobrincu
foto: arhivă personală

Cea mai nouă colaborare muzicală este între puștiul fenomen de numai 10 ani, David Dobrincu, și contratenorul Cezar Ouatu. Cei doi au înregistrat împreună un cover după „Perfect Symphony”, realizată după melodia celebrilor Ed Sheeran cu Andrea Bocelli.

Zilele trecute s-a lansat la "Vorbește lumea", de la Pro TV, un cover special, marca David Dobrincu și Cezar Ouatu (41 de ani), „Perfect Symphony”, interpretat în formulă inițială de Ed Sheeran și Andrea Bocelli. În varianta românească a fost produs de Alin Radu. Videoclipul acestei piesei s-a filmat chiar de ziua de naștere a micuțului David, care a împlinit recent 10 ani, la Nor Sky, unde au lucrat timp de 3 ore împreună. Totul a decurs natural, iar între cei doi artiști a fost o chimie extraordinară. Vă mai spunem că în videoclip apare și o invitată specială de 11 ani, Alessia Maria Stoica, o fetiță foarte frumoasă, care este model și este foarte talentată la canto.

Ce spune Cezar Ouatu despre colaborarea cu David

Cezar Ouatu a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care își anunța fanii de această nouă colaborare. "Am avut premieră clipului piesei “Perfect Symphony” într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul și expresivul David Alexandru Dobrincu! S-a lansat și clipul oficial pe canalul meu de Youtube. P.S. Scenariul și regia clipului oficial îmi aparțin". Solistul a mai scris că fotografiile cu ei de la filmări au fost realizate de XMedia Studio. S-ar părea că această colaborare ar putea întra în Cartea Recordurilor, căci între cei doi artiști este o mare diferența de vârstă de 30 de ani.
 

Loading...