Celebră lângă Al Pacino, piţipoancă într-un film românesc

silvia_a_pozat_in_ipostaze_sexy.jpg

Silvia Busuioc a jucat în numeroase filme în Italia
Foto: Arhiva personală

Zilele trecute, Click! a avut ocazia de a asista la una dintre zilele de filmări pentru continuarea peliculei româneşti “Selfie”. Printre noile vedete din rolurile principale puteţi vedea şi o moldoveancă celebră la Hollywood şi în Italia, însă necunoscută la noi.

Tânăra se numeşte Silvia Busuioc, are 25 de ani, s-a născut la Chişinău, în Republica Moldova, devenind model şi actriţă cu multe roluri la activ. Chiar dacă nu e foarte cunoscută la noi în ţară, tânăra are o activitate impresionantră jucând în filme, seriale şi piese de teatru în Italia, Londra și Hollywood. În 2007 a ​​absolvit International Cambridge School, fiind specialist în Business, Economie, Limba și Literatura Engleză. În același an a participat la concursul național, pentru campania de informare pentru lupta împotriva tuberculozei. Silvia Busuioc, alături de alţi studenţi au fost selectați pentru a scrie și regiza filmul de scurt metraj. Ca urmare ea a scris și a jucat rolul principal în filmul de scurt metraj "A Doua Șansă" (Second Chance), care a câștigat premiul întâi la nivelul național.

La scurt timp după, Silvia s-a transferat în Italia, unde a continuat să lucreze ca model pentru o serie de campanii internaționale și a avut primele sale apariții în televiziune italian pentru Sky, Rai, Channel 5, La 7. A continuat studiile în teatru și dans, a participat la diverse Masterclasse și a colaboreazat cu Piccolo Teatro din Milano și Academia de Filodramatici, care i-au adus mai multe roluri în teatru și TV.

silvia_cu_alpacino.jpg

Silvia l-a cunoscut pe Al Pacino la un festival de film
Foto: Arhiva personală

 

A ajuns să-l cunoască pe Al Pacino la un festival de teatru.  În 2012 a absolvit la Universitatea din Milano. În același an, a fost acceptată ca oaspete distins la Actors Studio la Hollywood, cu aprobarea lui Martin Landau, director artistic al studiului, a fost invitată să-și continue studiile. În momentul de față Silvia lucrează în Italia, Londra și Hollywood, unde a continuat colaborarea cu Actors Studio.

În 2013, a făcut parte din distribuţia serialului italian “Fuoriclasse”, în care interpreta rolul Galina, o fată din Ucraina, în căutarea surorii sale în Italia. Galina vorbește patru limbi diferite pe parcursul istoriei: Italiană, rusă, germană și engleză. Astfel Silvia s-a dovedit perfectă pentru rol mai ales că vorbește cinci limbi. Serialul a fost difuzat in martie 2014 și a devenit un succes, având mare audienţă. Al treilea sezon al seriei, este în pre-producție, "Fuoriclasse 3", va avea aceeași distribuție artistică.

silvia_si_partenerul_ei_sali_levent.jpg

Silvia, alături de partenerul ei din "Selfie", Sali Levent
Foto: Arhiva personală

 

După cele nouă producţii în care a jucat în Italia şi România, actriţa a fost solicitată să filmeze şi în România, pentru “Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile”. La filmări Silvia a avut o ţinută de pitziponacă, semn că va avea un astfel de rol. Ea este partenera lui Sali Levent, interpretul lui Mihai, care a povestit că va avea multe scene de sex. Nu ştim dacă Silvia îi va fi parteneră sau nu, însă vom vedea la anu.

Filmări cu peripeţii

Marţi, la aeroportul Băneasa, s-au filmat câteva scene pentru finalul peliculei “Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile”, care va ieşit pe marile ecrane anul viitor. Click! a fost de faţă la filmările peliculei a cărei regie e semnată de Cristina Iacob. Pe platourile de pe aeroportul de filmare era mare desfăşurare de forţe pentru că fetele din rolurile principale trebuiau să urce în avion, însă erau oprite de autobuzul cu „bere blondă de calitate superioară” condus de Nea Ceauşu, interpretat de Răzvan Vasilescu, dar şi de trupele antitero.

Îndrăgostiţii din rolurile principale au fost opriţi de trupe de jandarmi, maşini de poliţie şi câinii poliţişti Diga şi Hayabusa şi au reluat scenele de nenumărate ori. Preotul, nuntaşii, tinerii actori şi toată lumea care făcea figuraţie au filmat aceeaşi scenă de mai multe ori din mai multe unghiuri.

Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda, dar şi Vlad Logigan, Alex Călin şi Sali Levent, ex LaLa Band, alături de Alina Chivulescu şi Răzvan Vasilescu  au început filmările de la ora 5 dimineaţa şi au avut parte de multe duble.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1