Cele șapte aroganțe sexuale ale Mihaelei Rădulescu

radulescu1.jpg

mihaela radulescu sex sexualitate
Mihaela Rădulescu și Daniela Nane s-au sărutat într-un pictorial pentru revista Tabu
Citeste tot despre: 

Mihaela Rădulescu spune lucrurilor pe nume. Este sexy, de o sinceritate debordantă și nu s-a sfiit niciodată să le dezvăluie admiratorilor preferințele ei sexuale. Click.ro a realizat un top al celor mai incitante citate ce-i aparțin Mihaelei Rădulescu în materie de bărbați și sex.

1. Mihaelei Rădulescu îi place să-și servească iubitul direct de pe fundul ei, lucrat la sală, şi cu bikinii minusculi la vedere. ”Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy”.

raduleasca-masa.jpg

mihaela radulescu felix baumgartner
Mihaela Rădulescu (46 de ani) s-a lăudat pe Internet cu poziţia ei sexy

2. Ce este sexul pentru Mihaela Rădulescu? "Sexul n-ar trebui sa incurce viata nimanui, ci s-o faca mai pura, mai sanatoasa, mai fericita, chiar si mai distractiva, daca e …fara obligatii:). Ramane doar sa stabilim cum tratam chestiunea…in doi si cat de pregatiti suntem pentru schimbari, provocari si…fantezii….in doi..."

3. Felix a învățat-o cum să facă sex și în... engleză... „Da, vorbim în engleză, iar eu fac progrese în germană, pentru că mi-am luat un profesor. Facem și dragoste în engleză, știi?”

24-vedete-rxcvcxaducxvcxvleasca-felix.jpg

Mihaela Radulescu si Felix
Mihaela Radulescu si Felix

 

4. Din arsenalul Mihaelei nu lipsesc tatuajele. Are unul pe brațul stâng al cărui motto este: “Learn to love what you have been taught to fear”, (nr. „Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă”). Mai are un tatuaj în zona intimă.

5. Cea mai tare rețetă culinară a Mihaelei Rădulescu este omleta gătită în bikini. „Precizez, pentru ăia mai șubrezi la minte, că această omletă i-a fost dedicată bărbatului meu, în bucătăria lui, când eram singuri acasă, fără copil. Și a fost un mic dejun... de 5 stele, ceea ce vă doresc și vouă, dacă veți reuși vreodată să renunțați la basmaua de pe creier”.

mihaela_radulescu_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu (46 de ani)
foto: Arhiva Personală

 

6. Mihaela Rădulescu afirma acum ceva vreme că, după ce face dragoste, ar lua-o de la capăt. "Sunt multe lucruri pe care le faci dacă, într-adevăr, ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu, după ce fac dragoste, aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex".

7. Iar cea mai mare fantezie sexuală a Mihaelei Rădulescu: "Să am fericirea sa fiu iubită de un singur bărbat și să-i ajung astfel încât să nu mai vrea altă femeie"

Loading...

Citește și