Cele mai tari momente din culise din timpul semifinalei Eurovision 2017

ilinca_si_alex_florea.jpg

eurovision 2017 ilinca si alex florea
Moment de tandrețe între Ilinca și Alex Florea pe scenă, la finalul reprezentației din timpul semifinalei Eurovision 2017
Getty Images

Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision, s-au calificat în marea finală a concursului muzical, melodia „Yodel It” numărându-se printre cele 10 melodii selectate joi pentru a participa la finala de sâmbătă, 13 mai.

Click îți prezintă ce s-a întâmplat în culise în timpul celei de-a doua semifinale de la Eurovision 2017 și cum se vor pregăti concuenții noștri înainte de marea finală.  

 • Romania e foarte bine cotată la casele de pariuri alături de Suedia, Italia, Olanda și Franta.
 • Alex și Ilinca fac azi iar pauză vocală pentru a fi în forma mâine, când vor relua vocalizele cu profesoara lor, Cristina Manoliu Săvulescu. Își vor îngriji vocea cu miere și ghimbir, mierea fiind cumpărată de mama Ilincăi de la mânăstirea Lavra Prcerska din Kiev. Au fost fericiți că au intrat în finală, iar aseară au petrecut la hotel, alaturi de familie și de ceilalți membri din delegația României
 • ilincagettyimages-682016550.png

  eurovision 2017 ilinca si alex florea
  Ilinca și Alex Florea, în timpul celei de-a doua semifinale de la Eurovision
  Getty Images
 • Mai mulți concurenți au adus pe scenă câte ceva inedit. Concurentul din Irlanda a avut un balon de zburat, austriacul Nathan a avut o semilună imensă, iar noi am adus niște tunuri

eurovision_austria.png

eurovision 2017
Nathan Trent a cântat „Running on Air” cocoțat pe o semilună
Getty Images
 • Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei, își dorește enorm să vadă Kiev, însă el se va odihni până după finală, întrucât sănătatea i-a jucat feste. La repetiții a fost sora lui, el prezentându-se doar la semifinala de marți. A suferit 2 operații de hernie și a avut și probleme cu inima. 
 • Piesa olandezelor a fost scrisă de tatăl lor, au șanse la trofeu. Fetele fac ravagii aici, în rindul bărbaților și fanilor. 
 • Concurentul Austriei a fost asaltat de fani, iar Jana, concurenta din Macedonia, a fost cerută de soție de un fan.
 • Italianul Gabbani și-a pierdut actele și va trebui să-și facă unele noi în regim urgență
 • Laura, concurenta din Estonia, și-a agățat rochia în culise cu o oră înainte de concurs. A apelat rapid la o croitoreasă din echipă să i-o coasă. 
 • Miruna Mănescu, românca ce reprezintă Elveția, a purtat o rochie senzațională galbena. Ea le-a urat succes alor noștri, care vor intra în finală de pe poziția 20.

 

ilinca_alex.jpg

Romania Eurovision, Kiev, finala Eurovision, Ilinca Bacila, Alex Florea, "Yodel It"
Ilinca și Alex, fericiți după semifinală
foto: TVR

macedonia.jpg

macedonia eurovision 2017
Reprezentanta MAcedoniei a fost cerută în căsătorie în culise
Foto: captură foto/TVR+

 

Loading...