Cele mai sexy vedete şi-au scos formele la bronzat. Sunt „carbonizate” de atât soare

f112-13-vedetete-3-col-adel.jpg

Adelina Pestriţu 30 de ani. Bruneta şi-a bronzat silicoanele în Thailanda, însă a luat la rând şi piscinele din Bucureşti

Săptămâna trecută a fost doar preludiul perioadei caniculare care ne aşteaptă de acum încolo. Şi, în timp ce unii se baricadează în case, alţii se tolănesc la soare, precum reptilele. Multe vedete au apărut deja “carbonizate” de la atâta plajă.

Ştiţi paletele de culori de la magazinele de vopseluri? Aranjate pe nuanţe, de la cea mai închisă la cea mai deschisă? Fix aşa sunt acum şi divele showbiz-ului autohton, care variază de la “foarte bronzat” la “brun” sau “ciocolatiu”.

f212-13-veetete-2-col-delia.jpg

Delia 35 de ani. Solista şi-a înnegrit pielea în vacanţa recentă din Mykonos, Grecia

Adelina Pestriţu (30 de ani) a ajuns aproape creolă după vacanţa recentă petrecută în Thailanda şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, ea îşi mai pune ceva straturi de bronz şi pe la piscinele din Bucureşti.

f312-13-vedeete-2-col-diana.jpg

Diana Munteanu 38 de ani. Vedeta de la Antena 1 nu mai merge la solar, dar se bronzează natural

Tot bronz de la export are şi Delia (35 de ani), căsi solista a avut două vacanţe consecutive la plajă: prima în Bodrum, Turcia, iar cea mai recentă în Mykonos, Grecia.
Dar să nu uităm că vedeta are şi piscină pe acoperiş, la apartamentul ei de lux din Nordul Capitalei.

f412-13-vedeetet-2-col-anda.jpg

Anda Adam 37 de ani. Solista stă la soare ca să-şi promoveze costumele de baie. Acesta costă 250 de lei

Probabil una dintre cele mai bronzate vedete a fost şi este Diana Munteanu (38 de ani). Pe vremuri, ea făcea exces de solar, însă acum îşi colorează pielea doar la plajă.

f512-13-vedetet-2-col-adina.jpg

Adina Halas 37 de ani. Vedeta de la Smart FM s-a distrat în weekend pe Litoral

“Exageram cu solarul. Chiar şi mama zicea că, la televizor, mi se văd doar dinţii”, declara vedeta de la Antena 1, care în weekeend s-a bronzat la Mamaia.

f612-13-vedeete-3-col-lored.jpg

Loredana Chivu 27 de ani. Fosta asistentă de la “Un show păcătos” se mută la piscină încă din luna mai. Loredana are sute de costume de baie care abia îi acoperă formele

Culmea, şi cu serviciul a fost mutată tot la soare. De ieri, Diana prezintă “Prietenii de la 11” la o celebră piscină, situată pe DN1.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1