Cele mai sexy mame de vedete! De la cine au moştenit frumuseţea divele autohtone

monica_barladeanu_cu_mama.jpg

cele mai sexy mame de vedete monica birladeanu si  minodora tatarusanu
Cele mai sexy mame de vedete. Monica Bârlădeanu şi Minodora Tătăruşanu seamănă leit
foto: Click!

Aşchia nu sare departe de trunchi! Vedetele noastre au moştenit fără doar şi poate tot ce au mai bun de mamele lor. Antonia, Bianca Drăguşanu, Laura Cosoi, Andreea Raicu, Monica Bîrlădeanu şi Delia Matache se mândresc ori de câte ori au ocazia cu cele care le-au dat viaţă şi au şi de ce. Click! ţi le prezintă pe cele mai sexy mame de vedete, care deşi nu mai sunt la vârsta adolescenţei concurează serios cu fiicele lor.

Seamănă ca două picături de apă şi ţin pasul cu fetele lor. Click! âi le arată pe cele mai sexy mame de vedete, care nu au eyitat să apară alături de fetele lor celebre în public la diferite evenimente.

Cele mai sexy mame de vedete. Laura Cosoi şi mama ei, Ligia 

laura_si_ligia.jpg

cele mai sexy mame de vedete laura cosoi si ligia
Cele mai sexy mame de vedete. Laura Cosoi a măştenit de la mama ei, Ligia, pasiunea pentru dans
foto: arhiva personală

În cazul în care v-aţi întrebat de la cine moşteneşte Laura Cosoi (33 de ani) frumuseţea, o imagine publicată de blondină pe pagina ei de Facebook vă oferă răspunsul.

Este clar că vedeta o moşteneşte pe mama ei la capitolul frumuseţe. Ligia, mama Laurei a fost antrenor, arbitru naţional şi internaţional de dans sportiv foarte mulţi ani. Mama Laurei, Ligia Delia, lector la Facultatea de Teatru a Universităţii de Arte “George Enescu” din Iaşi, este măritată cu Octavian Grozdan. Tatăl vitreg al Laurei Cosoi este unul dintre cei mai apreciati medici din Iaşi.

Cele mai sexy mame de vedete. Bianca Drăguşanu şi Madi Dragoş 

bianca_si_mama_ei.jpg

cele mai sexy mame de vedete  bianca dragusanu si madi dragos
Cele mai sexy mame de vedete. Bianca Drăguşanu a luat de la Madi Dragoş calităţile fizice
foto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu (33 de ani) este una dintre cele mai mai mediatizate vedete din România, în mare parte doar datorită felului cum arată, dar şi a relaâiilor ei amoroase controversate. Deşi roşcata şi-a făcut câteva operaţii estetice, şi-a pus silicoane şi şi-a mărit buzele, mulţi au rămas surprinşi să vadă cât de bine seamănă Bianca Drăguşanu cu mama ei. Madi Dragoş uimeşte şi ea cu fiecare apariţie si se laudă cu o siluetă de invidiat la cei 51 de ani ai săi. Nu este la fel de înaltă ca fiica ei, însă este norocoasă, pentru că natura a fost generoasă în ce priveşte înzestrările sale, dovadă fiind decolteul cu care face ravagii.

Cele mai sexy mame de vedete. Andreea Raicu şi mama ei, Virginia 

andreea_raicu_si_mama_ei.jpg

cele mai sexy mame de vedete  andreea raicu si mama ei virginia
Cele mai sexy mame de vedete. Andreea Raicu şi mama ei Virginia au pozat împreună pentru un proiect de suflet
foto: arhiva personală

Andreea Raicu (38 de ani) şi mama ei, Virginia, au pozat împreună pentru coperta unui catalog de produse cosmetice. Vedeta a relatat, pe blogul ei, detalii din culise. “La şedinţa foto a venit cu nişte emoţii mai mari decât mine la primul live de la Big Brother. Avea o responsabilitate mare: să iasă pozele perfect! Toţi au îndrăgit-o imediat. Şi asta a făcut-o să se mai relaxeze”, povestea cu ceva timp în urmă Andreea.

Cele mai sexy mame de vedete. Antonia şi Denise Iacobescu

denise_si_antonia.jpg

cele mai sexy mame de vedete antonia si denise iacobescu
Cele mai sexy mame de vedete. Antonia şi Denise Iacobescu sunt foarte apropiate
foto: Click!

Antonia şi mama ei seamănă ca două picături de apă. Cântăreaţa a fost declarată de revista FHM ca fiind „cea mai frumoasă femeie din România", iar publicul a fost curios să afle de la cine a moştenit artista aceste trăsături speciale. Misterul a fost spulberat atunci când Denise (47 de ani), mama vedetei, a fost invitată la un eveniment monden. "Cum reuşesc să mă menţin? Păi simplu: nu beau, nu fumez, nu îmi pierd nopţile. Fac mult sport şi zâmbesc mult. Trebuie sa zâmbim, viaţa e frumoasă", mărturisea mama Antoniei.

Cele mai sexy mame de vedete. Delia Matache şi Gina Mocanu 

delia_si_gina.jpg

cele mai sexy mame de vedete delia matache gina mocanu
Cele mai sexy mame de vedete. Delia Matache şi Gina Mocanu sunt foarte apropiate
foto: arhiva personală

Este una dintre cele mai bune voci din România şi, mai mult de-atât, e şi frumoasă. Delia Matache (33 de ani) poate să-i mulţumească Ginei Mocanu, mama sa, de la care a moştenit glasul şi armonia fizică. Printre puţinele doamne fără operaţii estetice, cântăreaţa de muzică de petrecere şi-a menţinut şarmul şi poate fi mândră atunci când e întrebată dacă Delia este sora sau priezena ei. cele două sunt foarte apropiate. Cu doar câteva luni în urmă, artista ţi-a emoţionat până la lacrimi mama când i-a dedicat o piesă în concertul de la Sala Palatului.

Cele mai sexy mame de vedete. Monica Bîrlădeanu şi Minodora Tătăruşanu

Graţie mamei sale, „posesoarea" unei frumuseţi răpitoare la vârsta de 61 de ani, Monica se poate mândri că are o genă atât de bună, pentru că oricâte produse estetice ar folosi o femeie, ar fi în zadar dacă nu ar avea şi un fond genetic bun. La vârsta ei, Minodora Tătăruşanu este una dintre cele mai cochete doamne din Iaşi, iar cetăţenii oraşului o recunosc de la o poştă! Frumuseţea mamei s-a transmis fiicei, care i-a cucerit până şi pe americani. Datorită talentului actoricesc, a ajuns la performanţa de a juca în filme la Hollywood, însă calităţile estetice ale Monicăi Bârlădeanu (33 de ani) au avut şi ele un rol important în reuşită.

Cele mai sexy mame de vedete. Anda Adam şi Angela, două blonde sexoase

anda_adam_cu_mama.jpg

cele mai sexy mame de vedete anda adam si angela
Cele mai sexy mame de vedete. Anda Adam şi mama ei, Angela, s-au revăzut luna trecută la nunta artistei
foto: arhiva personală

Între Anda Adam (32 de ani) şi mama ei, Angela (52 de ani), e o diferenţă de 20 de ani, însă stilul de viaţă sănătos, dar şi operaţiile estetice sunt „vinovate" pentru felul în care cele două arată. Plecată în America când solista avea 16 ani, Angela şi-a construit o carieră de hair-stylist, ajungând, în scurt timp unul dintre cei mai apreciaţi din New York. Dacă le pui una lângă alta, cu greu ghiceşti că sunt mamă şi fiică! Mai degrabă par două surori. cele două au petrecut timp preţios împreună  la începutul lunii trecute când artista s-a căsătorit cu Sorin Andrei. 

Loading...

Citește și