Cele mai drăguțe animale de companie ale vedetelor din România FOTO

animale_de_companie_ale_vedetelor_din_romania_andreea_balan.jpg

animale de companie ale vedetelor din romania
Animale de companie ale vedetelor din România: Andreea Bălan (31 de ani) are un nou prieten canin, pe Jack
foto: Arhiva Personală

Chiar dacă au parte de toată atenția din partea fanilor, vedetele noastre nu se mai satură de iubire. Așa se face că cele mai drăguțe animale de companie ale vedetelor din România sunt și ele populare pe internet, unde pozează cu mândrie alături de stăpânii lor, care le iubesc nevoie mare.

Simpaticele animale de companie ale vedetelor din România au devenit magneți de fani pe rețelele sociale sau pe blogurile personale, unde starurile public mai tot timpul fotografii cu ele. Se pare că animăluțele atrag foarte multe vizualizări, mai ales când stau în poziții adorabile în fața aparatului de fotografiat.

Animale de companie ale vedetelor din România: Andreea Bălan

Cel mai nou prieten al Andreei Bălan (31 de ani), Jack, face senzație pe contul personal al vedetei de pe o rețea socială. Aici, artista publică din ce în ce mai multe fotografii cu patrupadul, iar fanii îl adoră pe puiul de rasă, care este unul dintre cele mai drăguțe animale de companie ale vedetelor din România. „Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe Jack (Sparrow), noul meu prieten. În ultimii ani, mi-am dorit foarte mult un cățel și după lungi căutări l-am ales pe el. Nu-i așa că e cel mai drăgălaș?”, a scris frumoasa vedetă în dreptul primei fotografii cu Jack pe care a publicat-o.

Animale de companie ale vedetelor din România: Adela Popescu

animale_de_companie_ale_vedetelor_din_romania_adela_popescu.jpg

animale de companie ale vedetelor din romania
Animale de companie ale vedetelor din România: Adela Popescu (28 de ani) are un ciobănesc german și un mops
foto: Arhiva Personală

 

Adela Popescu (28 de ani) și Radu Vâlcan, deși încă nu s-au căsătorit, deja  formează o familie împreună cu cei doi prieteni caini ai lor. Unele dintre cele mai drăguțe animale de companie ale vedetelor din România sunt chiar Paco și Ciu, un ciobănesc german maiestuos și un mops comic, despre care vedeta scrie cu drag pe blogul personal: „Știu că pentru mulți pare un film prost, o comedie de categorie C, dar cei care au animale sunt sigură că înțeleg ce înseamnă dragostea asta nemărginită pentru un superb exemplar de ciobănesc german păros și pentru acest bălos îngâmfat de mops, cu trăsături și comportament de bătrânel astmatic”.

Animale de companie ale vedetelor din România: Antonia

animale_de_companie_ale_vedetelor_din_romania_antonia.jpg

animale de companie ale vedetelor din romania
Animale de companie ale vedetelor din România: Antonia (26 de ani) își iubește mult bulldog-ul francez
foto: Arhiva Personală

 

Printre cele mai drăguțe animale de companie ale vedetelor din românia se află și cățelușul Antoniei (26 de ani) și al lui Alex Velea. Deși este îndelung criticată de fani, care își fac griji pentru sănătatea micuțului Dominic, frumoasa brunetă publică des fotografiii în care apare alături de bulldog-ul ei francez și de copilaș. Tinerii părinți ai băiețelului nu sunt de părere că prietenul canin ar reprezenta o amenințare pentru Dominic și, mai mult, aceștia cred că prezența cățelului i-ar putea întări imunitatea fiului lor.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan

    În ultima perioadă, Andreea Bălan (31 de ani) nu prea a avut noroc în dragoste. În decursul a doi ani, vedeta a trecut prin două despărțiri extraordinar de dureroase, însă acum a venit momentul să fie fericită. După ce a încheiat relația cu americanul Michael Tracy, Andreea a găsit imediat compania potrivită pentru a-l înlocui.

  • Adela Popescu şi Radu Vâlcan îşi iubesc nespus cei doi căţei

    Adela Popescu a povestit pe blog de ce a hotărât împreună cu iubitul ei Radu Vâlcan să-i pună câineleui aparat dentar. Chiar dacă a recunoscut că ideea a stârnit amuzamentul apropiaţilor, sacrificiile făcute pentru micuţul pug Ciu sunt nenumărate şi nu ţin cont de părerile celor din jur.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1