Andreea Antonescu se gândeşte deja la nuntă? Fiica ei îi va alege una dintre rochii

18-19_vedete-2.jpg

Andreea Antonescu se află în divorţ, dar a acceptat să urce pe scenă la acest eveniment
Fotografii: Sever Gheorghe

Vedetele autohtone au urcat vineri pe podiumul de modă la Târgul de nunţi ”Ghidul miresei” de la Romexpo. Andreea Bălan (35 ani) şi Andreea Antonescu (37 ani) au făcut furori cu ţinutele superbe, alături de solistele Anca Neacşu (41 ani), Alessia (36 ani) şi Annes (42 de ani).

Andreea Bălan a îmbrăcat, la eveniment, una dintre cele trei rochii de mireasă de la nunta ei cu actorul George Burcea, petrecere cu ştaif care a avut loc pe 15 septembrie. După ce a defilat pe podium, Andreea a mărturisit cât de important e să ai pe cineva care să-ţi dea o mână de ajutor în organizarea nunţii: ”Pe mine m-a ajutat Ana de la «Ghidul miresei». Imediat după ce am terminat nunta am conceput un show special, spectaculos pentru nunţi. Facem şi dansul mirilor alături de miri”, a spus Andreea.

18-19_vedete-7.jpg

Andreea Bălan a purtat acest model şi la nunta ei cu George Burcea, pe 15 septembrie

În ceea ce o priveşte pe Andreea Antonescu, colega Andreei Bălan din Andree,  trupă care a făcut furori la sfârşitul anilor ’90, cu piesele ”Lasă-mă, papa, la mare”, ea nu a ajuns la altar cu soţul ei, Traian Spak, cu care acum se află în divorţ. ”Nu mă aşteptam să am emoţii aşa mari, nu m-aş fi aşteptat să mă copleşească, mă simt foarte bine. Rochia e aleasă meticulos din multe alte rochiţe. Credeţi-mă, când vine vorba de rochia care trebuie să fie a voastră, o să simţi din prima. Eu nu am făcut nuntă niciodată. În privinţa rochiţelor de mireasă, în primul rând ar trebuit să-i satisfac bucuria şi plăcerea fetiţei. Ea va alege acest gen de rochie, de prinţesă, şi abia apoi pot să mă gândesc la un model special pentru mine”, a spus Andreea Antonescu, care s-a gândit şi ea la varianta de a avea trei rochii albe în ziua nunţii, la fel ca Andreea Bălan, colega ei.

18-19_vedete-4.jpg

Anca Neacşu, fosta solistă de la A. S.I.A., a ales o ţinută cu fluturi

Anca Neacşu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, a îmbrăcat rochia de mireasă în 2012, când a făcut nunta cu un bărbat de origine turcă, Serkan Yaman. La prezentarea de modă, Anca a optat pentru o rochie albă, superbă, cu fluturi şi a vorbit şi despre piesa ei, ”Milioane”, proaspăt lansată. ”Noua piesă se numeşte «Milioane» şi are legătură cu fluturii de pe rochie. Despre rochia pe care am îmbrăcat-o pot să spun că e aproape la fel cu cea de la nunta mea. Când am ajuns aici am spus, vreau cea mai frumoasă rochie. Toate sunt frumoase, dar asta îmi place cel mai mult. Îmi plac şi rochiile tip sirenă, dar din punctul meu de vedere trebuie să fie de prinţesă”, a menţionat Anca Neacşu. 

18-19_vedete-3.jpg

Cântăreaţa Alessia, s-a descurcat perfect, fiind una dintre cele mai frumoase mirese

Cântăreaţa Alessia şi interpreta Annes s-au descurcat onorabil, fiind aplaudate de cei prezenţi pentru ţinutele elegante.

Nouria Nouri te învaţă cum să ai o nuntă de 10

Îmbrăcată elegant şi cu zâmbetul la purtător, Nouria Nouri (44 de ani), fosta soţie a solistului Daniel Iordachioaie (51 de ani),  a fost în centrul atenţiei, joi seara, la petrecerea revistei ”Nunta”, unde lucrează ca  redactor coordonator. De câteva luni, bruneta se iubeşte cu Ionuţ,  broker de profesie, iar acum se simte mult mai liniştită, mai fericită. 

Mai mult, ei pregătesc nunta visurilor, care va avea loc la malul mării, iar rochia de mireasă va fi una mov. Ea le dă câteva sfaturi viitoarelor mirese: ” Din proprie experienţă vă spun să nu invitaţi la nuntă persoane doar din obligaţie, iar alegerea locaţiei este foarte importantă. Acum, mirii au multe variante: nunta în grădină, pe plajă, la restaurant sau pe marginea piscinei. Noi vom face pe plajă. Armate întregi de florişti realizează arcade spectaculoase din flori naturale ori artificiale”, a declarat Nouria, pentru Click! 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1