Cel mai râvnit burlac revine pe micile ecrane

andrei_andrei_burlacul_splash.jpg

andrei andrei burlacul splash
Andrei Andrei (32 de ani) va participa în cel de-al treilea sezon „Splash! Vedete la apă”
foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Se lasă cu bălăceală. Protagonistul celui mai recent sezon „Burlacul”, difuzat astă primăvară, are curaj să se arunce în bazin de la 10 metri înălțime. Andrei Andrei (32 de ani) va arăta de ce este în stare în show-ul „Splash! Vedete la apă”, care revine din 24 iulie la Antena 1.

A primit titlul de „bărbatul cu cel mai sexy fund din lume”, în anul 2007, la un concurs de linjerie intimă. Apoi, participarea la reality-show-ul „Burlacul” l-a consacrat în showbiz. Andrei Andrei nu se lasă și vrea să demonstreze că are mai multe de spus. Așadar, tânărul originar din Arad se antrenează din greu zilele acestea pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. Andrei pregătește salturi incendiare, de pe platforme de 3, 5, 7 şi chiar 10 metri înălţime.

Fostul „Burlac” face o declarație surprinzătoare înainte de revenirea pe micul ecran. Spune că este talentat nu doar la a cuceri o domnișoară sau la sărituri în apă, ci și în gospodărie. „Am învățat de la tata”, a spus el. Nu-i place să gătească, dar este un bun instalator și știe să repare tot felul de lucruri prin casă.
Admiratoarele lui Andrei Andrei îl pot revedea din 24 iulie, la Antena 1, în show-ul „Splash! Vedete la apă”.

„Ploaie” de vedete, în cel de-al III-lea sezon „Splash”

 

 

Loading...
 
 

Citește și