Cel mai frumos cadou pentru Jojo de Sărbători! Ce a făcut fetiţa ei

paul_si_jojo.jpg

paul ipate jojo
Jojo şi Paul Ipate sunt împreună de mai bine de trei ani
Foto: arhivă personală

Jojo (36 de ani) este cu ochii-n patru acum la fiica ei Zora, de doar un anişor, pe care o are din relaţia cu Paul Ipate (32 de ani). Dacă până acum stătea cât de cât liniştită la gândul că fetiţa este doar un bebeluş, de la Crăciun, micuţa a început să meargă şi să devină foarte curioasă. Ea a prins gustul descoperirilor, iar părinţii şi-au concentrat, de voie, de nevoie, toată atenţia asupra ei.

Crăciunul a venit mai devreme în familia Cătălinei Grama şi a lui Paul Ipate. Cei doi actori şi-au rezervat o vacanţă în doi, aşa că au desfăcut cadourile la brad cu o zi înainte. Actriţa a povestit pe blocul personal cât de emoţionată a fost când a văzut că Zora, fetiţa care recent a împlinit un anişor, a început să meargă perfect. 

bebe_ipate.jpg

zora fetita jojo si paul ipate
Zora a făcut primii paşi pe zăpadă, însoţită de tatăl ei, Paul Ipate
Foto: arhivă personală
 

"A fost primul Crăciun al Zorei şi am fost foarte emoţionaţi când am văzut amândoi copiii lângă brad căutând printre cadourile lăsate de Moş. Şi pentru că Moş Crăciun ştia că plecăm în vacanţă a venit şi el cu o zi mai devreme în casa noastră. Cel mai frumos cadou de Sărbători pentru noi a fost faptul că Zora a început să meargă din ce în ce mai bine şi tare ne-a fost drag să o urmărim păşind frumos cu pantofiorii ei roşii dintr-o parte în alta a livingului,  zâmbind fericită", a notat Jojo pe blogul ei.

jojo_si_paul.jpg

jojo paul ipate
Jojo şi Paul Ipate s-au distrat ca doi "porumbei" în Egipt
Foto: arhivă personală

Finalul de an a prins-o pe actriţă într-o destinaţie cu temeperaturi de plajă. Ea şi Paul Ipate s-au distrat în Egipt.   

"Vacanţa noastră de la final de an a fost una foarte mult aşteptată şi extrem de binevenită. Am căutat o destinaţie caldă, unde să ne relaxăm şi care să nu fie foarte departe de casa. Am ales aşadar Egiptul, pentru a petrece câteva zile numai noi doi. Numai noi, da! Ne-am petrecut prima zi la piscină, Ajunul la o cină festivă, iar a doua zi, pentru că se anunţa a fi mai răcoroasă decăt celelalte, am hotărât să mergem la Cairo să vedem piramidele din Giza", a completat Jojo.

Cătălina şi Paul formează un cuplu de trei ani şi jumătate, dar nu şi-au oficializat relaţia.    

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1