Cel mai frumos cadou de la Andreea Berecleanu pentru Andreea Raicu

andreea_berecleanu_1.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România
foto: arhivă personală

Andreea Raicu a schimbat prefixul marți, 18 iulie. Vedeta a împlinit 40 de ani și toți prietenii s-au grăbit s-o felicite. Unul dintre cele mai frumaose cadouri le-a primit de la fosta ei colegă de trust, din perioada în care lucra la Pro TV, Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a sărbătorit-o pe Andreea Raicu în cel mai frumos mod cu putință. În ziua în care fosta gazdă a show-ului ”Big Brother” de la Prima TV a împlinit 40 de ani, știrista de la Antena 1 a purtat o rochie creată chiar de Andreea Raicu.

”Azi e o zi frumoasă pentru o fată de milioane! O știu de mai mult de 20 de ani și mi-e tare dragă! Andreea Raicu își aniversează a 40-a aniversare. Am purtat astăzi la Observator o rochie creată de ea și care reprezintă o parte din ea și din eleganța, feminitatea și simplitatea care o caracterizează! La mulți ani!”, a scris Andreea Berecleanu pe contul personal de Facebook în dreptul unei fotografii în care apare îmbrăcată în rochia semnată de sărbătorita zilei.

andreea_berecleanu.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu, într-o rochie semnată de Andreea Raicu
foto: arhivă personală

 

Este vorba despre o rochie albă petrecută, despre care se spune că flatează silueta oricărei femei, făcând-o să pară mai înaltă, mai slabă și mai sexy. În magazinul online al Andreei Raicu, prețul rochiei este de 319 lei.

Andreea Berecleanu și Andreea Raicu se cunosc de pe vremea când lucrau amândouă la Pro TV, cea dintâi la știri, iar cea de-a doua la matinalul ”Ora 7, Bună dimineața!” și ”Pro Fashion”.

Loading...

Citește și

  • andreea raicu

    Andreea Raicu (39 de ani) a devenit una dintre cele mai discrete vedete de la noi. După relații îndelungi mediatizate cu Tudor Chirilă sau Cristian Chivu, fosta prezentatoare tv a ales să se ocupe mai mult de afacerile sale și să discute mai puțin de viața privată.

  • cannes raicu cosoi rogoz

    Româncele noastre au făcut paradă, joi seară, la Festivalul de Film Cannes pe covorul roşu, la vizionarea filmului Blade Of The Immortal (Mugen No Junin). Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi au purtat ţinute semnate de designeri autohtoni şi au primit laude din toate părţile. Cele trei vedete au fost apreciate la capitolul stil şi de analistul de modă Alin Gălăţescu, care a rămas plăcut impresionat de alegerile vestimentare pe care acestea le-au făcut împreună cu ştiliştii lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1