Cel mai bun aliat, familia

Oricât de mult ai crede că te sacrifici pentru a-ți ține familia unită, întotdeauna cineva va avea impresia că nu este suficient efortul depus. Asta pentru că suntem diferiți și cântărim totul altfel decât cei din preajma noastră, dar și invers.

În prezent aș putea spune că am două familii. Vi se pare ciudat? Deloc aș spune eu. Una este familia din care provin și în sânul căreia m-am născut, a doua este cea pe care mi-am întemeiat-o recent. Sunt cei mai importanți și speciali oameni pentru mine si aș da totul să-i știu fericiți.

Chiar dacă aparent oamenii de peste ocean trăiesc altfel, notiunea de familie unită există și în cazul celor mai valoroși și potenti financiar oameni din showbiz-ul american. În clanul Kardashian există multe dileme înca nerezolvate, dar cu toate astea, ne demonstrează că ei reușesc să mențină pacea chiar și pe vreme de război.

Vă puteți convinge de asta duminica asta, pe 14 octombrie de la ora 22:00 când se difuzează un nou episod din serialul “Keeping Up with the Kardashians” – exclusiv pe postul tv E! Entertainment.  Îl aveți și voi în grila de programe dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange sau Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

 

Loading...