Cei trei concurenți propuși spre eliminare în ediția de marți a Exatlon

faimosii.jpg

Faimoșii au dat trei nume spre eliminare
Foto: Arhivă personală

În ediția de marți, 17 aprilie, echipa Faimoșilor a trebuit să numească trei persoane pentru eliminare.

Unul dintre cele mai grele jocuri ale acestei săptămâni s-a încheiat cu victoria de partea Războinicilor, care sunt protejați astfel, pentru încă o săptămână la Exatlon, și nu a fost nevoie ca membrii echipei să facă nominalizări.

Zoom
Echipa „Faimoșilor”, în prag de eliminări
Foto: Captură KanalD

De partea cealaltă însă, cei din echipa Faimoșilor au fost nevoiți să numească trei membri pentru eliminare, lucru care le-a dat de gândit și i-a pus în dificultate. În cele din urmă, după lungi discuții și dezbateri, aceștia au decis. Vladimir Draghia, „player of the week”, a nominalizat-o pe Larisa. Valentin, care a câștigat jocul de protecție individuală, a nominalizat-o pe Diana Belbiță, care a fost extrem de enervată de acest lucru, iar voturile echipei au mers către Geanina.

Diana Belbită, care se înțelege foarte bine cu băieții din echipa ei, s-a simțit trădată când a auzit discuțiile acestora, care o avertizau că este în pericolul de a fi eliminată. Giani Kiriță a fost extrem de dur cu ea, după ce Diana a încercat să îl convingă că ea merită mai degrabă să rămână în concurs, nu Larisa, pe care băieții o preferă mai nou, în detrimentul Dianei. „De ce ești tu mai bună decât Larisa? Hai să o luam logic, Larisa a adus mai multe puncte decât tine", i-a spus Giani. „Ați avut asta pregătită de la început. Eram sigură. Nu are sens să mai continuam discuția”, a spus, dezamagită, Belbiță. „Din 7 trasee tu nu poți să faci 3, fiindcă nu știi să înoți! Cum ai vrea ca oamenii ăștia să fie propuși în fața ta, când tu ai acest minus?”, i-a replicat Vladimir.
În funcție de voturile publicului de acasă, în cadrul ediției de miercuri seară, vor avea loc eleminările, iar unul dintre cei numiți va părăsi competiția. Ceilalți concurenți se vor lupta în continuare pentru marele premiu de 100.000 de euro.

 

loading...
Loading...

Citește și