Ceartă între Horia și Mariana Moculescu: „Niciodata nu te-ai dus spre Nidia cu dragoste”

12-13-vedete-2-col-moculescu.jpg

Horia Moculescu, la împlinirea vârstei de 80 de ani, alături de Nidia

Noi amănunte ies la iveală despre fostul mariaj dintre Mariana și Horia Moculescu. Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu 17 ani, scandalurile încă plutesc în aer.

După divorț, Mariana Moculescu s-a aruncat în brațele lui Cristi Marin cu care a avut o relație de trei ani și jumătate. Însă, după ce s-a despărțit și a plecat din 2013 în străinătate, se pare că cei doi nu s-au putut da uitării, chiar dacă fiecare a încercat să își refacă viața separat.

În cele mai recente postări de pe Facebook-ul lui de Cristi Marin, acesta le arată tuturor cu ajutorul unor înregistrări făcute, în trecut, cum arată o ceartă dintre el, Mariana și Horia Moculescu.
"Înregistrări din casa groazei cu mine, Mariana Moculescu și Horia! Cam așa se certau cei doi foști soți! Se acuzau reciproc în legătură cu ceea ce făcea fiica lor! Asa educatie mai zic eu! Eu lui nu i-am spus niciodată: să trăiți! Îmi stătea pe limbă să spun: <să muriți>", este mesajul lui Cristi Marin, în dreptul înregistrărilor. Așa că în una dintre înregistrările publicate de fostul partener de viață al brunetei, internauții au putut asculta o discuție, din 2010, în care Mariana se certa cu Horia Moculescu despre zvonurile care apăruseră cu privire la faptul că tânăra lor se droghează.

CLIIMA20111101_0002_1.jpg

Mariana şi Horia Moculescu, în vremurile bune (captura Antena 1)

 

  • Horia Moculescu: “Și dacă nu crezi că nu i-am interzis Nidiei să vorbească cu tine, la ora 8, îți dau un telefon dacă îmi dai numărul tău de telefon și vorbești cu Nidia de lânga mine”
  • Mariana Moculescu: “Eu altceva te întreb, tu știi în ce hal a ajuns Nidia. Îți place cum arată Nidia, îți place cum arată acum? Este un copil sănătos?”
  • Horia Moculescu: Dacă aveai ceva de vorbit puteai să vorbești cu mine. De ani de zile puteai să vorbești cu mine.
  • Mariana Moculescu: Nu-i nimic, vorbim acum.
  • Horia Moculescu: Niciodata nu te-ai dus spre copil cu dragoste...

 

Loading...