Cea mai nefericită poză cu Sore: "Cine şi-a bătut joc de ea în aşa hal?"

sore_vacanta.jpg

sore vacanta poze nefericita
Sore a petrecut o vacanţă de vis. dar o poză i-a atras imediat atenţia temutei Iulia Albu
foto: arhiva personală

Această fotografie sigur nu îşi va găsi locul în albumul de vacanţă al lui Sore (27 de ani). Artista a pozat în costum de baie, dar imaginea este departe de a fi sexy, deşi nu contestă nimeni calităţile fizice ale blondinei. Iulia Albu a observat însă că ceva nu este tocmai în regulă la imaginea cu care solista a vrut să-şi dea gata fanii.

Iulia Albu nu notează doar ţinutele vestimentare ale vedetelor, ci şi simplele lor apariţii, iar o fotografie publicată recent de Sore nu a fost deloc pe gustul fashion-editorului, care a taxat-o dur pe artisă. Dincolo de peisajul exotic, jurata de la "Bravo, ai stil" a văzut şi un detaliu care i-a stricat cântăreţei toată imaginea. 

sore.jpg

sore vacanta poze nefericita
Sore şi ipostază ciudată în care s-a pozat
foto: arhiva personală

"Sore fie a fost împlântată până la genunchi în nisip, fie a făcut cea mai nefericită poză a tuturor timpurilor, imaginea dând impresia de membre amputate «nesteril». În general, sterilitatea este un element care nu este de dorit într-o fotografie. Dar, totuși, cine Dumnezeu să-și fi bătut joc de ea în așa hal? #amvăzutșipozeproastemaibune", a scris Iulia Albu pe blogul personal

Sore este mămică de un an şi jumătate, dar încă nu s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, avocatul Mircea Julean.

Loading...
 
 

Citește și

 • sore jurnal mama copil fetita emotie

  La mai bine de un an de când a devenit mămică, Sore a vorbit deschis despre perioada sarcinii. Cântăreaţa a povestit cum s-a pregătit pentrul noul ei rol şi cine a instruit-o pentru a face faţă provocărilor la care o supune fiica ei, Erin. Emoţionată, blonda a mărturisit cum arată noua ei viaţă de când s-au petrecut atât de multe schimbări.

 • sore a nascut mama fetita iubit

  Nu mai rămâne niciun dubiu! Sore se întoarce în televiziune. La aproape un an de când a devenit mămică, blonda revine într-un proiect în care a mai fost cooptată în trecut.

 • sore fetita

  Sore (26 de ani) a născut în urmă cu aproape patru luni. Mândrețea ei de fetiță a venit pe lume la o maternitate privată din Capitală, iar sâmbătă, 16 iulie, artista a decis să o și creștineze pe micuța care a primit numele Erin.

 • sore a nascut mama fetita iubit

  A trecut jumătate de an de când a devenit mămică şi timpul parcă a zburat pentru ea! Sore Mihalache a devenit mult mai deschisă cu fanii de când are o familie. Dacă până acum era misterioasă şi nu dezvăluia prea multe din viaţa ei intimă, se pare că a venit momentul ca artista să-şi prezinte familia pe reţelele de socializare. Solista a făcut publică o poză de la botezul micuţei Erin în care apare alături de fetiţă şi de iubitul ei, Mircea Julean.