Ce zic femeile din viaţa lui Cristi Borcea despre anunţul lui Pelinel

img_2475.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea va deveni tată pentru a şaptea oară
Foto Click!

Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

Nici bine nu şi-a creştinat fetiţa, pe Gloria Elena, că Borcea a mai primit o veste trăznet nu de la soţie ci de la amantă. Peste câteva luni, Valentina Pelinel îi va dăruri un băiat. “Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine” a confirmat viitoarea mămică.

Se pare că cei doi şi-au păstrat secretă relaţia de iubire pe care apropiaţii au făcut-o public în urmă cu şase ani, pe când Cristi Borcea era încă căsătorit cu Mihaela, iar Pelinel cu Cristian Boureanu. Politicianul nu a vrut să facă scandal atunci când a divorţat, însă gurile rele spun că motivul ar fi fost fostul boss de la Dinamo.

Surse din arest ne-au declarat că Valentina a venit de câteva ori la Penitenciarul Poarta Albă, la orele stabilite de comun acord cu Cristi Borcea pentru a nu se întâlni cu Vidican sau cu fosta soţie Mihaela. De Revelion i-a pregătit un colet consistent cu piftie, leber, porc, peşte, dar şi prăjituri gătite de fostul manechin.

Roata se întoarce pentru Alina Vidican. Mihaela Borcea, răzbunată

img_8136.jpg

alina borcea
Alina (stânga) a călcat pe urmele Mihaelei
Foto Click!

„Nu mă interesează, nu mai este soţul meu şi nu ştiu nimic despre această poveste, nu vreau să discut despre subiect” sunt cuvintele pe care Mihaela Borcea ni le-a adresat la aflarea veştii despre sarcina pe care Valentina Pelinel o poartă. Tatăl fiind nimeni altul Cristi Borcea, fostul său soţ alături de care şi-a petrecut tinereţea timp de 20 ani. Însă prietenii acesteia spun că roata s-a întors şi Mihaela a fost răzbunată. „când faci rău, răul se plăteşte, nici ei nu i-a fost uşor să treacă peste şocul de acum cinci ani, roata se întoarce, Mihaela a fost înşelată de Vidican şi iată că acum Alina a fost înşelată de Pelinel“, mărturisesc apropiaţii. Cu toate acestea există viaţă şi după Cristi Borcea. Mihaela a reuşit să-şi construiască o afacere de poveste şi să se ridice singură pe picioarele ei.

Alina Vidican şi-a desfiinţat rivala prin apelativul “zdreanţă”

pelinel-valentina.jpg

Valentina Pelinel a anunţat luni că e gravidă
FOTO: Arhiva personală

Actuala soţie nu concepe ca soţul său să o înşele. Vidican tună şi fulgeră că are o familie liniştită şi nimeni şi nimic nu le va strica căsnicia, nu s-a gândit vreodată că poate trece prin situaţia pe care Mihaela Borcea a trăit-o. “Nu se poate aşa ceva, avem o căsnicie superbă, femeia este o zdreanţă despre care nu am ce discuta, nu avea ce să caute acolo” a declarat pentru prieteni Alina Vidican.

Borcea va avea patru băieţi în vara

Cristi Borcea mai are patru copii oficiali și încă unul pe care l-a recunoscut după ce a fost acționat în instanță:  Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (16 ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani), iar din căsătoria lui Vidican are doi copii George Alexandru Borcea (2 ani), şi Andreyina Carolin.

Loading...
 
 

Citește și

  • Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

  • Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a făcut un anunţ bombă la început de an. A anunţat că e însărcinată. Gurile rele vorbesc de Cristi Borcea că ar fi lăsat-o gravidă pe Valentina, el urmând să devină tătic a şaptea oară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1